Libnet.ro
UNICEF

09:00

Un romn a reusit sa simplifice modul n care functioneaza tehnologia din spatele bitcoin

Hotnews Hotnews,
 Un romn a reusit sa simplifice modul n care functioneaza tehnologia din spatele bitcoin

Un roman care cerceteaza tehnologia blockchain sustine ca a reusit sa simplifice modul de functionare a acestui tip de baza de date. Vlad Zamfir a creat un concept proof-of-concept)bazat ideea de fragmentare a blocurilor formate din date. continuă pe Hotnews

Guvernul va oferi sprijin pentru cei care raman someri din cauza virusului pestei porcine

Guvernul va oferi sprijin lunar de 500 de lei timp de sase luni persoanelor care raman fara locurile de munca pe care le ocupau in ferme si societati comerciale care desfasurau activitati in sectorul cresterii porcilor si care au fost afectate de virusul pestei porcine, a anuntat joi premierul Viorica Dancila.

Cat a decis Guvernul sa dea lunar celor care devin someri din cauza pestei porcine

Guvernul va oferi sprijin lunar de 500 de lei, timp de sase luni, persoanelor care raman fara locurile de munca pe care le ocupau in ferme si societati comerciale care desfasurau activitati in sectorul cresterii porcilor si care au fost afectate de.

Viorica Dancila, anunt de ultima ora pentru cei care obtin venituri din drepturile de proprietate intelectuala: Remediem o scapare din legislatie (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi, in debutul sedintei saptamanale de Guvern, ca veniturile din drepturi de propietate intelectuala vor fi introduse in categoria sumelor care se iau in considerare la.

Dezvoltatorul blocului care a ars din temelii in Sectorul 5 este cercetat inca din 2016 pentru evaziune fiscala si spalare de bani (FOTO)

Investitorul Ilie Ionita, dezvoltatorul blocului care a ars din temelii in acest weekend in Sectorul 5, a ridicat sute de apartamente in Bucuresti. El este cercetat de procurori inca din 2015 pentru evaziune.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )