Libnet.ro
UNICEF

05:15

Rovana Plumb ii ATACA pe liberali: I-au umilit pe romani

România Liberă România Liberă,
Rovana Plumb ii ATACA pe liberali: I-au umilit pe romani

Presedinta interimar a PSD Rovana Plumb a precizat duminica ca noul PNL isi reneaga votul dat in Parlament pe tema noului Cod Fiscal, desi 85 din cei 86 de liberali au votat pentru adoptarea acestuia. continuă pe România Liberă

Rovana Plumb, despre adoptarea Codului Fiscal: Guvernul Ponta alege legitimitatea deciziilor. Noul PNL isi reneaga propriul vot din Parlament

Rovana Plumb a declarat duminica, in cadrul unei conferinte de presa ca noul PNL isi reneaga votul dat in Parlament pe tema noului Cod Fiscal, desi 85 din cei 86 de liberali au votat pentru adoptarea acestuia.

Rovana Plumb, despre adoptarea Codului Fiscal: Guvernul Ponta alege legitimitatea deciziilor. Noul PNL isi reneaga propriul vot din Parlament (VIDEO)

Rovana Plumb a declarat duminica, in cadrul unei conferinte de presa ca noul PNL isi reneaga votul dat in Parlament pe tema noului Cod Fiscal, desi 85 din cei 86 de liberali au votat pentru adoptarea acestuia.

Rovana Plumb, despre pozitia liberalilor fata de adoptarea noului Cod Fiscal: PNL preia filosofia pro-austeritate fara limite, promovata in guvernarea PDL

Pozitia exprimata vineri pe tema noului Cod Fiscal de catre liberali arata ca acestia preiau filosofia pro-austeritate promovata de PDL, este de parere Rovana Plumb, iar o guvernare condusa de Catalin.

Rovana Plumb: Este revoltator cum trateaza PNL problema Codului fiscal

Atac dur si acuzatii grave ale presedintelui interimar al PSD, Rovana Plumb, la adresa liberalilor legat de noul Cod fiscal. Este o ipocrizie si lipsa de responsabilitate, a spus ministrul muncii. Rovana Plumb a cla.

UPDATE Rovana Plumb, scrisoare deschisa catre Gorghiu, Blaga si Hunor: Va indemn sa cerem promulgarea rapida a Codului Fiscal/ Raspunsul PNL: Asteptam in loc de epistole patetice un Plan de Masuri concrete

Liderul interimar al PSD, Rovana Plumb, a transmis joi o scrisoare deschisa adresata celor doi co-presedinti PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga si presedintelui UDMR Kelemen Hunor, in care ii indeamna sa ceara impreuna presedintelui Klaus Iohannis promulgarea Codurilor fiscale. UPDATE Raspunsul PNL: Doamna Presedinte interimar al PSD, Rovana Plumb, ne scrie scrisori. Sunt mandatat de conducerea PNL sa comunic faptul ca asteptam in loc de epistole patetice un Plan de Masuri concrete pentru aplicarea cu succes a Codului Fiscal, fara dezechilibrarea bugetului a declarat prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu.

Rovana Plumb a cerut ajutorul opozitiei pentru Codul Fiscal (VIDEO)

Rovana Plumb a cerut, joi, ajutorul opozitiei pentru Codul Fiscal, anunta B1 TV. Astfel, Rovana Plumb le cere cere liderilor, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, precum si presedintelui UDMR, Kelemen Hunor ,sustinerea .

Rovana Plumb: Guvernul este obligat sa tina cont de votul Parlamentului asupra Codului fiscal/ Le-am solicitat colegilor din PSD sa ma sustina in continuare, Dragnea nu mi-a comunicat o intentie de a candida la sefia PSD

Presedinta Consiliului National al PSD, Rovana Plumb, afirma ca Guvernul este obligat sa tina cont de votul dat de Parlament asupra noului Cod fiscal si a facut un nou apel la parlamentarii PNL sa nu se mai opuna in mod politicianist acestui lucru. Plumb a mai declarat ca a discutat cu colegii din conducerea partidului in sensul sustinerii sale pentru asigurarea in continuare a interimatului la sefia formatiunii, adaugand ca social-democratii trebuie sa se manifeste in continuare ca o echipa unita. Ea a spus ca nu cunoaste, in acest moment, sa fie alti candidati la sefia interimara a PSD si ca nu a discutat cu Liviu Dragnea pe acest subiect.

Sfaturile Alinei Gorghiu pentru presedinta PSD Rovana Plumb

Co-presedinta PNL Alina Gorghiu a sfatuit-o pe Rovana Plumb, presedinta interimar a PSD, sa nu copieze stilul lui Victor Ponta si sa isi pastreze eleganta discursului politic.

Rovana Plumb: Liviu Dragnea nu mi-a comunicat o intentie de a candida la sefia PSD

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa, ca Liviu Dragnea nu i-a comunicat si nici nu au avut o discutie, pana in acest moment, privind o intentie de a candida pentru sefia PSD.

Rovana Plumb, despre functia de presedinte interimar PSD: I-am rugat pe colegii mei sa ma sustina. Liviu Dragnea nu mi-a comunicat intentia sa de a candida

Presedinta Consiliului National al PSD, Rovana Plumb, spune ca a discutat cu colegii din conducerea partidului pentru a o sustine in continuare sa asigure interimatul la sefia formatiunii. Aceasta a mai precizat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )