Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rusia avea/are in plan invadarea Republicii Moldova si nu a Ucrainei

Adevărul Adevărul,
Rusia avea/are in plan invadarea Republicii Moldova si nu a Ucrainei

Rusia avea in vedere invadarea Republicii Moldova, iar planul desfasurat in acest moment in Ucraina era destinat celui de-al doilea stat romanesc. Supunerea Ucrainei trebuia sa fie facuta in mod clasic prin intermediul agentilor rusi infiltrati in clasa politica ucrainiana, dar poporul a rasturnat acest plan. continuă pe Adevărul

Rusia avea/are in plan Invadarea Republicii Moldova si nu a Ucrainei

Rusia avea in vedere Invadarea Republicii Moldova, iar planul desfasurat in acest moment in Ucraina era destinat celui de al doilea stat romanesc. Supunerea Ucrainei trebuia sa fie facuta in mod clasic, prin intermediul agentilor rusi infiltrati in clasa politica ucrainiana, dar poporul a rasturnat acest plan.

Reprezentantul Republicii Moldova la ONU: Securitatea regionala ne ingrijoreaza. La Tiraspol, militarii rusi sunt in alerta maxima

Declaratia apartine ambasadorul Vladimir Lupan, Reprezentantul Permanent al Republicii Moldova pe langa Organizatia Natiunilor Unite, dupa Consiliul de Securitate al ONU care a organizat o sedinta de urgenta privind situatia din Crimeea.

Datoria de stat a Republicii Moldova a mai crescut cu 680 de milioane de lei

In luna ianuarie a anului 2014, datoria de stat a Republicii Moldova a crescut cu circa 3% si a ajuns la nivelul-record de 24,2 de miliarde de lei, arata un raport al Ministerului Finantelor.

Portile aeriene ale Republicii Moldova, in mainile oamenilor lui Putin

In prag de razboi in Ucraina, compania care a preluat controlul Aeroportului Chisinau a incheiat un acord de colaborare si investitii cu Aeroportul Manas din Kirgizstan, care trece sub controlul Rosnefti, companie de stat administrata de al doilea om ca influenta din Rusia, Igor Secin. Expertii sustin ca aerportul trebuie intors in gestiunea statului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2458 seconds )