Libnet.ro
UNICEF

10:30

Rusia: Cel putin 12 morti intr-un accident rutier

B1 B1,
Rusia: Cel putin 12 morti intr-un accident rutier

Grav accident rutier in Rusia: Un camion s-a ciocnit de un autobuz care transporta copii, cauzand moartea a 12 persoane. Douasprezce persoane au murit, iar 16 au fost ranite, anunta Ministerul rus pentru. continuă pe B1

TRAGEDIE iN RUSIA: Cel putin 12 morti intr-un accident rutier cu un autobuz care transporta ...

Cel putin 12 persoane au murit in Rusia, in urma coliziunii dintre un camion si un autobuz care transporta copii, a anuntat Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta, preluat de mediafax. Douasprezece persoane au murit, iar 16 au fost ranite. Accidentul a avut loc in localitatea Oznobicino, situata la sud de Moscova. Autobuzul care transporta copii s-a rupt in doua dupa ce a intrat in coliziune cu un camion.

Irak: Cel putin 40 de morti intr-o serie de atacuri cu bomba

Cel putin 40 de persoane, intre care 25 de membri ai fortelor de securitate, au fost ucisi joi in Irak, intr-o serie de atacuri care au vizat in special politistii, dar si pe siiti, au anuntat surse medicale si din politie pentru AFP.

Rusia: cel putin 12 persoane au murit si 19 au fost ranite intr-un accident rutier

Cel putin 12 persoane au murit in Rusia, iar alte 19 au fost rinite in urma coliziunii dintre un camion si un autobuz care transporta copii, anunta Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta, potrivit agentiei de stiri Interfax.

Tren deraiat in apropiere de Paris. Ministrul de Interne: Cel putin sapte morti, iar bilantul este in evolutie continua

55 - Cel putin sapte oameni au murit, iar zeci de persoane au fost ranite in accidentul feroviar produs vineri in apropiere de Paris, conform unui bilant provizoriu anuntat de ministrul de Interne,.

Update. Rusia: Cel putin 18 persoane au murit, in urma unui accident dintre un camion si un autobuz

Update 18. 00 - Cel putin 18 persoane au murit in Rusia, in urma coliziunii dintre un camion si un autobuz care transporta copii, anunta Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta. Bilantul precedent era de 14.

UPDATE TRAGEDIE iN RUSIA: 18 morti intr-un accident rutier cu un autobuz care transporta copii.

UPDATE 18 persoane au murit in Rusia, in urma coliziunii dintre un camion si un autobuz care transporta copii, a anuntat Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta, potrivit News Republic. Potrivit autoritatilor ruse, alte 25 de persoane au fost ranite 523;n accident. Accidentul a avut loc in localitatea Oznobicino, situata la sud de Moscova. Autobuzul care transporta copii s-a rupt in doua dupa ce a intrat in coliziune cu un camion. Ambii soferi implicati 523;n accident au ajuns la spital.

Revolta de proportii intr-o inchisoare suprapopulata din Indonezia: cel putin cinci morti si 100 de evadati

Cel putin cinci persoane au fost ucise in timpul unei revolte violente izbucnite joi seara, intr-o inchisoare din vestul Indoneziei. Profitand de agitatia creata, aproximativ 100 de detinuti au reusit sa evadeze, au declarat surse din politie, vineri, pentru AFP.

Cel putin sase morti si 30 de raniti in urma accidentului feroviar din Franta

Accidentul feroviar dintr-o gara in apropiere de Paris s-a soldat cu sase morti si 30 de raniti dintre care 8 in stare grava, conform unui bilant provizoriu dat vineri noapte de premierul francez Jean-Marc Ayra.

Rusia: cel putin 18 persoane au murit si 25 au fost ranite intr-un accident rutier

Cel putin 18 persoane au murit in Rusia, iar alte 25 au fost ranite in urma coliziunii dintre un camion si un autobuz care transporta copii, anunta Ministerul rus pentru Situatii de Urgenta, potrivit agentiei de stiri Interfax.

Bilant provizoriu in cazul trenului care a deraiat la Paris: Cel putin sapte morti si zeci de raniti

Potrivit unui bilant provizoriu anuntat de ministrul de Interne Manuel Valls, cel putin sapte persoane au murit, iar alte zeci au fost ranite in accidentul feroviar produs vineri in apropiere de Paris, informeaza.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )