Libnet.ro
UNICEF

06:30

Revolta de proportii intr-o inchisoare suprapopulata din Indonezia: cel putin cinci morti si 100 de evadati

Adevărul Adevărul,
Revolta de proportii intr-o inchisoare suprapopulata din Indonezia: cel putin cinci morti si 100 de evadati

Cel putin cinci persoane au fost ucise in timpul unei revolte violente izbucnite joi seara, intr-o inchisoare din vestul Indoneziei. Profitand de agitatia creata, aproximativ 100 de detinuti au reusit sa evadeze, au declarat surse din politie, vineri, pentru AFP. continuă pe Adevărul

Revolta intr-o inchisoare din Indonezia: Cinci persoane au murit, iar peste 100 de prizonieri au evadat

Cinci persoane ar fi murit intr-o revolta izbucnita intr-o inchisoare de pe insula indoneziana Sumatra, care a dus si la evadarea a peste 100 de prizonieri. Revolta a izbucnit la inchisoarea Tanjung Gusta din.

O revolta dintr-o inchisoare din Indonezia s-a soldat cu cinci morti si evadarea a 100 de detinuti

Cinci persoane au fost ucise si alti 100 de detinuti au reusit sa evadeze si se afla in prezent in libertate in urma unei revolte in masa, ce a izbucnit joi seara intr-un penitenciar din Indonezia, aflat.

Revolta intr-o inchisoare indoneziana. 5 morti si 100 de evadati.

Cinci persoane au fost ucise, iar aproximativ o suta au evadat dupa o revolta de amploare survenita joi seara intr-o institutie penitenciara indoneziana aflata in continuare sub controlul detinutilor, transmite Mediafax. Cinci persoane au murit, dintre care trei detinuti si doi membri ai personalului institutiei, a anuntat pentru AFP Heru Prakoso, purtator de cuvant al politiei provinciale din North Sumatra nord-vest), adaugand ca o suta de detinuti erau fugari, printre care si .

Organizatorul atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001 ar fi cerut sa fie lasat sa proiecteze un aspirator

Un fost oficial al Agentiei Centrale de Informatii CIA) a declarat ca organizatorul atacurilor teroriste din 11 septembrie 2001, Khalid Sheikh Mohammed, ar fi cerut gardienilor sa fie lasat sa proiecteze un aspirator, in perioada in care acesta se afla inchis intr-o inchisoare secreta a CIA din tara noastra, arata presa internationala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )