Libnet.ro
UNICEF

14:30

Irak: Cel putin 40 de morti intr-o serie de atacuri cu bomba

Hotnews Hotnews,
 Irak: Cel putin 40 de morti intr-o serie de atacuri cu bomba

Cel putin 40 de persoane, intre care 25 de membri ai fortelor de securitate, au fost ucisi joi in Irak, intr-o serie de atacuri care au vizat in special politistii, dar si pe siiti, au anuntat surse medicale si din politie pentru AFP. continuă pe Hotnews

Irak: Cel putin 40 de persoane au murit intr-o serie de atacuri care au vizat politistii

In Irak, cel putin 40 de persoane au fost ucise intr-o serie de atacuri care au vizat in special politistii si siitii, potrivit unor surse citate de AFP. Dintre cele 40 de persoane, 25 erau membri ai.

Cel putin noua morti si 21 de raniti intr-un accident de autobuz produs in centrul Spaniei

Cel putin noua persoane au murit si alte 21 au fost ranite grav, dupa ce un autobuz s-a rasturnat luni dimineata, in jurul orei 08. 30, in Avila, la nord de Madrid, potrivit editiei electronice a ziarului spaniol La Vanguardia. Potrivit primelor informatii, accidentul s-ar fi produs din cauza vitezei excesive.

VIDEO Egipt: Incidente armate la unitatea militara unde este detinut Mohamed Morsi, cel putin 37 morti

Cel putin 37 de persoane si-au pierdut viata, luni dimineata, in incidentele ce au avut loc in zona unitatii militare unde este detinut fostul presedinte Mohamed Morsi, conform unor surse medicale.

Irak: 40 de oameni au MURIT intr-o serie de atacuri cu BOMBA.

Cel putin 40 de persoane au fost omorate, joi, in Irak, intr-o serie de atacuri care au vizat in special politistii, dar si pe siiti, au anuntat surse medicale si din politie, pentru AFP, conform Hotnews. Atacul cel mai sangeros a fost provocat de catre un grup neidentificat si a avut loc pe drumul dintre Baiji si Haditha, la aproximativ 200 km nord de Bagdad, unde 11 politisti responsabili de protectia conductei de petrol si trei soldati au fost ucisi. Seara, la cateva minute dupa ridicarea .

Noua morti intr-un accident de autocar produs in centrul Spaniei.

Noua persoane au murit si alte cel putin 15 au fost ranite intr-un accident de autocar produs in centrul Spaniei, in apropiere de Avila, la nord de Madrid, au anuntat luni serviciie de interventie regionale, transmite Mediafax. Confirmam noua decese, cinci raniti grav si peste zece raniti usor in accidentul de autocar, a declarat pentru AFP o purtatoare de cuvant a serviciilor de interventie din regiunea de Castilla si Leon. Serviciile de interventie au anuntat intr-un comunicat ca au .

VIDEO Egipt: Incidente armate la unitatea militara unde este detinut Mohamed Morsi, cel putin 16 morti

Saisprezece persoane si-au pierdut viata, luni dimineata, in incidentele ce au avut loc in zona unitatii militare unde este detinut fostul presedinte Mohamed Morsi, conform unor surse medicale.

Egipt: Cel putin 42 de persoane, ucise intr-un miting de sustinere a lui Mohamed Morsi

Cel putin 42 de persoane au fost ucise, astazi, in Cairo, in timpul unei manifestatii de sustinere a presedintelui inlaturat de la putere, Mohamed Morsi, care se desfasura in fata unitatii militare din Cairo unde acesta este retinut, potrivit unor surse medicale citate de Reuters.

Basescu a trimis spre reexaminare legea care prevede validarea referendumului cu participare de cel putin 30%

Presedintele Traian Basescu a trimis joi Parlamentului spre reexaminare legea care prevede validarea referendumului cu participare de cel putin 30% si cu cvorum al voturilor valabil exprimate de cel putin 25%, motivand ca in aceasta forma nu se asigura o reprezentativitate suficienta. Stire in curs de actualizare.

Toate companiile mari din Romania, cel putin cele private, vor utiliza solutii de cloud computing pana in 2017, studiu CIO Council

Este de asteptat ca pana in anul 2017 toate companiile mari si foarte mari din Romania cel putin cele din sectorul privat) sa utilizeze sub o forma sau alta cloud computing-ul ca forma principala de folosire a instrumentelor IT, arata datele unui studiu realizat de CIO Council, asociatie ce reuneste 80 de membri care au detinut sau detin functii de directori IT in marile corporatii locale. Cloud computing-ul este tehnologia care permite stocarea, procesarea si utilizarea datelor pe computere si sisteme de calcul aflate la distanta, prin intermediul unei conexiuni de internet. La acest studiu au participat 107 companii din Romania, 48% dintre acestea cu afaceri de peste 100 milioane de euro si 58% cu un buget de IT de peste un milion de euro.

Japonia, afectata de canicula: Cel putin trei persoane au murit, iar alte peste 2.500 au fost spitalizate

Cel putin trei persoane au murit, iar alte peste 2. 500 au fost spitalizate in Japonia din cauza valului de caldura din ultima saptamana, transmite abscbnnews. com Marti, in prefectura Yamanashi s-au.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )