Libnet.ro
UNICEF

19:00

Rusia detine, pentru prima data, mai multe focoase nucleare instalate pe rachete balistice decat SUA

B1 B1,
Rusia detine, pentru prima data, mai multe focoase nucleare instalate pe rachete balistice decat SUA

Rusia dispune, pentru prima data, de mai multe focoase nucleare instalate pe diferite tipuri de rachete balistice decat Statele Unite ale Americii. Federatia Rusa detine, in prezent, 1. 643 de focoase instalate pe. continuă pe B1

In premiera, Rusia are mai multe focoase nucleare instalate pe rachete balistice decat SUA

Rusia, care se afla in prim proces de modernizare nucleara strategica, dispune, pentru prima data, de mai multe focoase nucleare instalate pe diferite tipuri de rachete balistice decat SUA, arata cele mai recente statistici publicate de Departamentul de Stat american, potrivit Washington Post.

Un nou CONTINENT se naste pe Terra. Am vazut pentru prima data ce este acolo

Cea mai detaliata harta care arata continentele de la poli a fost publicata de Times Comprehensive Atlas of the World. Ea arata canioane, lacuri si munti, care vor iesi in timp la lumina, pe masura ce.

Ashton Kutcher si Mila Kunis au devenit parinti pentru prima data

Bucurie pentru Ashton Kutcher si Mila Kunis. Cele doua staruri au devenit parinti, dupa ce vedeta din Black Swan a adus pe lume o fetita, in cursul zilei de marti, 30 septembrie.

Liderul gruparii teroriste Stat Islamic va fi vazut pentru prima data, intr-un serial: Obiectivul este sa alungam teama care a pus stapanire pe oameni

Liderul gruparii teroriste Stat Islamic si, totodata, calif autoproclamat, nu apare niciodata in public, insa irakienii vor avea in curand ocazia sa-l vada la televizor, intr-un serial satiric la adresa.

Revin ploile in mai multe regiuni ale tarii. Prognoza meteo pentru inceputul lunii octombrie

Inceputul lunii octombrie aduce ploi in mai multe regiuni ale tarii, in timp ce temperaturile vor marca, in zona de campie, o crestere de pana la 24 grade. Prognoza meteo pentru perioada 29 septembrie - 12.

Perchezitii la mai multe firme de paza pentru evaziune, in Bucuresti si Ilfov

Peste 80 de politisti efectueaza perchezitii la mai multe firme de paza de pe raza Capitalei si a judetului Ilfov, pentru evaziune fiscala, transmit sursele de presa.

Peste 17.700 de locuri de munca, disponibile joi. Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti si Prahova

787 de locuri de munca sunt disponibile, joi, in toata tara, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti si in judetele Prahova, Iasi, Arad si Cluj.

Peste 17.700 de locuri de munca, disponibile miercuri, in toata tara. Cele mai multe, in Bucuresti si Prahova

768 de locuri de munca sunt disponibile, miercuri,in toata tara, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti si in judetele Prahova, Iasi, Arad si Cluj.

Peste 22.000 de locuri de munca, disponibile marti. Cele mai multe joburi, in Bucuresti si Cluj

210 locuri de munca sunt disponibile, marti, in toata tara, informeaza un comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti si in judetele Cluj, Prahova, Iasi, Satu-Mare si Arges.

Protestele continua in Hong Kong: Demonstrantii pro-democratie ocupa mai multe strazi si in aceasta noapte

Demonstrantii pro-democratie din Hong Kong ocupa mai multe strazi si in aceasta noapte, iar politia anunta ca nu va interveni in forta impotriva lor, potrivit The Guardian. Activistii pro-democratie acuza deturnarea politicii o tara, doua sisteme autonomia sporita negociata cu China in 1997) si sustin ca autoritatile chineze incearca sa blocheze politica si independenta economica a orasului, cel mai important centru financiar pentru aceasta regiune.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )