Libnet.ro
UNICEF

19:00

Germania: Trei activiste Femen au fost arestate dupa ce au protestat topless in fata cancelariei lui Merkel (VIDEO)

B1 B1,
Germania: Trei activiste Femen au fost arestate dupa ce au protestat topless in fata cancelariei lui Merkel (VIDEO)

Trei activiste Femen au fost arestate vineri de politia germana in timp ce protestau in sanii goi in fata cancelariei, cerand ca Angela Merkel sa faca presiune pentru eliberarea a patru colege incarcerate in. continuă pe B1

Trei capre au fost ARESTATE dupa ce au DISTRUS o masina de politie

Trei capre au fost arestate dupa ce au provocat daune insemnate unei masini de politie din India. Animalele s-au catarat pe capota si plafonul unei Honda Ascot, o masina nou-nouta, cumparata de autoritati.

Focuri de arma la un colegiu din Statele Unite: trei persoane au fost ranite.

Trei persoane au fost ranite in urma unui incident cu focuri de arma la un colegiu din Statele Unite, anunta Realitatea. net. Un barbat a deschis focul in apropierea unui colegiu din sudul Californiei. Trei persoane au fost ranite, iar atacatorul a fost retinut in biblioteca scolii. In curs de actualizare.

Zeci de case si terenuri inundate, in judetul Sibiu. Trei podete au fost complet distruse de ploi

Reprezentantii Sistemului de Gospodarire a Apelor Sibiu au anuntat, joi, ca peste 30 de case si zeci de terenuri agricole din localitatile Blajel si Bazna au fost inundate, iar trei podete au fost complet.

Atena. O femeie a fost ranita dupa explozia unei masini capcana

O femeie a fost ranita usor vineri dimineata, dupa explozia unei bombe plasata sub masina unui director de penitenciar din Atena, anunta autoritatile locale. Dispozitivul a fost amplasat sub autoturismul.

Bucuresti: O angajata de la Primaria Sectorului 3 a fost retinuta dupa ce a luat mita 700 de lei

O angajata de la Primaria Sectorului 3 a fost retinuta joi, dupa ce a fost prinsa in flagrant cand lua mita 700 de lei de la o persoana care este si denuntatoare in acest caz. , functionar public in .

Cel putin 42 de oameni au murit, iar alti 33 au fost raniti dupa ce un autobuz a luat foc in China

Cel putin 42 de oameni au murit, iar alti 33 au fost raniti in orasul chinez Xiamen, in urma unui incendiu ce a cuprins un autobuz, transmite BBC. Autobuzul care apartinea serviciului de tranzit rapid al.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )