Libnet.ro
UNICEF

16:45

Rusia le interzice soldatilor sa mai posteze selfie-uri din motive de securitate

Hotnews Hotnews,
 Rusia le interzice soldatilor sa mai posteze selfie-uri din motive de securitate

Ministrul rus al apararii a elaborat o lege prin care le interzice soldatilor profesionisti sa ma posteze selfie-uri pe retelele de socializare din motive de securitate, potrivit BBC. Proiectul de lege spune ca fotografiile, videoclipurile si alte materiale incarcate pe internet pot dezvalui detalii militare utile unui inamic. continuă pe Hotnews

Cele mai cautate meserii din lume si cu cat se platesc

Indiferent daca ti-ai terminat studiile si te gandesti pe ce drum sa o apuci sau esti deja de multa vreme in campul muncii, insa te gandesti la o reconversie profesionala, ar trebui sa ai o idee despre care sunt cele mai cautate meserii din lume. Cele.

Mai multe inregistrari din timpul atacului din Las Vegas au fost date publicitatii. Cum au actionat politistii - VIDEO

Politia din Las Vegas a facut publice mai multe inregistrari din timpul atacului din Las Vegas, realizate cu camerele de corp ale politistilor. intr-o conferinta de presa, politia din Vegas a.

Cel mai mare jaf din istorie, prevenit de politisti. Planul uluitor pentru a fura 250 de milioane de euro

Politia braziliana a arestat o banda care planuia unul dintre cele mai mari jafuri din istorie. Membrii gruparii au sapat un tunel de peste 500 de metri in sudul orasului Sao Paolo, pana la sediul.

Cele mai aglomerate orase din lume dupa traficul de masini sunt majoritatea in Asia

Cele mai aglomerate orase din lume dupa timpul petrecut in trafic sunt in Asia, nu era greu de ghicit, insa din pacate si Bucurestiul se confrunta cu aceeasi problema, din cauza masinilor parcate neregulamentar care obtureaza anumite bulevarde unde.

10 cele mai aglomerate orase din lume in functie de trafic

Cele mai aglomerate orase din lume dupa timpul petrecut in trafic sunt in Asia, nu era greu de ghicit, insa din pacate si Bucurestiul se confrunta cu aceeasi problema, din cauza masinilor parcate neregulamentar care obtureaza anumite bulevarde unde.

Care sunt cele mai grele facultati din lume

In fiecare an, studentii cu rezultate bune si foarte bune la invatatura se bat pe locurile scose la concurs de cele mai bune universitati din lume. Miza este mare, concurenta este acerba, astfel ca numai cei mai buni dintre cei mai buni reusesc.

S-a dezvaluit care este cea mai scumpa strada din Marea Britanie/ Preturile proprietatilor au ajuns la 35 de milioane de lire sterline

Kensington Palace Gardens este cea mai scumpa strada din Londra, iar pretul mediu al proprietatilor in aceasta zona este de 35,6 milioane de lire sterline, potrivit The Telegraph. Zona gazduieste persoane cunoscute in intreaga lume - finantatorul FC Chelsea, Roman Abramovici sau mostenitoarea imperiului Formula 1, Tamara Ecclestone - si chiar daca preturile locuintelor care se incadreaza in aceasta portiune au ajuns in ultimul an la aproximativ 2,5 milioane de lire sterline, Kensington Palace Gardens ramane primul loc.

Cea mai cautata femeie din SUA: Ce legatura are cu atacul armat din Las Vegas (FOTO)

Cea mai cautata femeie din SUA in acest moment este Marilou Danley, cea despre care se presupune ca ar fi partenera barbatului care a deschis focul la un festival de muzica country din Las Vegas,.

Marius Copil la cea mai buna clasare din cariera

Jucatorul Marius Copil bifeaza in aceasta saptamana cea mai buna clasare din cariera in ierarhia data publicitatii de ATP.

Washington Post despre ultimul sef al Securitatii: Alaturi de Ceausescu si de autoritara prima doamna, Elena, dl Vlad a devenit unul dintre cele mai detestate personaje din Romania

Necrologul lui Iulian Vlad publicat in presa americana difera substantial de elogiile aduse ultimului def al Securitatii de o parte a presei romanesti. Washington Post i-a dedicat sambata, 30 septembrie, un articol amplu lui Iulian Vlad, despre care a scris ca alaturi de Ceausescu si de autoritara prima doamna, Elena, dl Vlad a devenit unul dintre cele mai detestate personaje din Romania. Iulian Vlad a murit sambata, la 86 de ani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3318 seconds )