Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cel mai mare jaf din istorie, prevenit de politisti. Planul uluitor pentru a fura 250 de milioane de euro

Antena3 Antena3,
Cel mai mare jaf din istorie, prevenit de politisti. Planul uluitor pentru a fura 250 de milioane de euro

Politia braziliana a arestat o banda care planuia unul dintre cele mai mari jafuri din istorie. Membrii gruparii au sapat un tunel de peste 500 de metri in sudul orasului Sao Paolo, pana la sediul. continuă pe Antena3

Hotii care au ratat CEL MAI MARE JAF din ISTORIA LUMII! Incredibil de ce au fost in stare (VIDEO)

Autoritatile braziliene au arestat 16 indivizi care sapasera un tunel de 600 de metri pentru a fura sute de milioane de euro dintr-o banca, relateaza Mediafax. Inculpatii au sapat untunel cu lungimea de.

Liviu Dragnea ar putea fi invidios! Unde a fost prins cel mai mare somn din lume (FOTO)

Liviu Dragnea ar putea fi invidios daca afla de captura record a unui somn, in Franta. Desi povestile pescaresti sunt cunoscute pentru exagerarile lor, de data aceasta lucrurile sunt reale. Somnul.

Cel mai mare lant de cafenele din lume si-a inchis magazinul online

Starbucks, cel mai mare lant de cafenele din lume, cu sediul in Washington, si-a inchis magazinul online, dupa ce inca din august a inceput sa vanda online articole reduse cu pana la 50%.

Este cel mai mic oras din Romania, dar l-au transformat intr-o atractie mondiala

Cel mai mic oras din Romania, dar atrage anual aproape jumatate de milion de turisti. La Baile Tusnad, cei mai multi vin pentru a beneficia de tratamentele cu ape minerale, recomandate in special celor.

Care este cel mai fericit an din casnicie? Raspunsul este cu totul neasteptat

Care este cel mai fericit an din casnicie? Daca multi s-ar grabi sa spuna ca primul an, ei bine specialistii au cu totul alta parere. De curand, a avut loc un studiu, care a cuprins aproximativ 2000.

Republica Moldova, in topul statelor cu cel mai mare consum de alcool

Moldova se afla in topul tarilor cu cel mai mare consum de alcool pe cap de locuitor in lume. Conform Raportului global privind consumul de alcool si sanatatea OMS, 2014), Moldova a inregistrat un consum anual de 16,8 litri alcool pur/locuitor la varsta de 15 ani+, din care 10,5 litri alcool neinregistrat produs in gospodarii). Consumul de alcool raportat exclusiv la populatia consumatoare de alcool este de 25,4 l alcool pur/locuitor in an.

Premiile Nobel 2017 vor fi acordate luni la Stockholm pentru cel mai mare beneficiu adus omenirii

Premiile Nobel 2017 pentru Medicina sau Psihologie, Fizica, Chimie, Pace, Economie si Literatura vor fi acordate, incepand de luni, de fundatia care poarta numele marelui savant suedez. in beneficiul omenirii era deviza si crezul lui Alfred Nobel, justificarea sa pentru acordarea prestigiosului premiu, pe care din 1901 l-au primit 911 personalitati.

FOTO Povestea bisericii finantate de Ungaria in cea mai mare comuna din Romania. De ce este unica in tara

Biserica reformata din Floresti, cea mai mare comuna din Romania, a fost inaugurata, astazi, de premierul Ungariei, Viktor Orban, al carui guvern a finantat 65% din costurile cladirii, adica 3,5 milioane de lei. Ede Abos, arhitectul care a proiectat cladirea, a povestit pentru Adevarul de ce este biserica unica in Romania.

Faze tari:Biblia Diavoluluifascineaza chiar si astazi. Cuprinde inclusiv un portret detaliat al Diavolului;Cel mai mare peste capturat pana acum;Tunelurile de pe Marte si Luna ar putea reprezenta viitoarea locuinta a astronautilor

Au venit la nunta mascati in dinozauri. Americanii Vincent Rivani, de 28 de ani, si Ashley Coleman, de 27 de ani, si-au dorit o nunta. Au defilat cu mancarea pe ele. Parada vestimentara Vogue Food Fashion by Toma a fost organizata de bucatarul Cosmin Ioan Toma, cunoscut pentru.

VIDEO Un pescar din Franta a prins cel mai mare somn din lume

Un pescar din Franta a facut captura vietii lui. Barbatul a prins un somn de 2,74 de metri, stabilind un nou record mondial pentru aceasta specie de peste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )