Libnet.ro
UNICEF

01:05

George Maior, contrazicandu-l pe Ion Iliescu: Nu s-au aprobat centre speciale CIA in Romania

B1 B1,
George Maior, contrazicandu-l pe Ion Iliescu: Nu s-au aprobat centre speciale CIA in Romania

Fostul director al SRI George Maior il contrazice pe fostul presedinte Ion Iliescu si afirma ca nu s-au aprobat centre speciale ale CIA in Romania. Maior mai adauga ca, in cadrul interviului acordat revistei. continuă pe B1

George Maior il contrazice pe Ion Iliescu: Nu s-au aprobat centre speciale ale CIA in Romania / As recomanda mai multa retinere

Fostul sef al SRI, George Cristian Maior, il contrazice pe Ion Iliescu si afirma ca pe teritoriul Romaniei nu au fost aprobate centre speciale ale serviciului secret american CIA.

George Maior: Nu s-au aprobat centre speciale CIA in Romania

Fostul director al SRI George Maior a declarat, vineri, ca nu s-au aprobat centre speciale ale CIA in Romania si a sustinut ca fie fostul presedinte Ion Iliescu a fost interpretat gresit, fie s-a decontextualizat afirmatia sa in cadrul interviului acordat Spiegel Online, informeaza Mediafax.

Fostul sef SRI il contrazice pe Ion Iliescu: Nu s-au aprobat centre speciale CIA in Romania

Fostul director al SRI George Maior a declarat, vineri, ca nu s-au aprobat centre speciale ale CIA in Romania si a sustinut ca fie fostul presedinte Ion Iliescu a fost interpretat gresit, fie s-a decontextualizat afirmatia sa in cadrul interviului acordat Spiegel Online, informeaza Mediafax.

George Maior, la Adevarul Live: Nu am avut senzatia ca Kovesi are proiecte politice. O cunosc ca pe o profesionista. Nu exista binomul SRI-DNA

Fostul director al SRI, George Maior, a declarat, astazi, la Adevarul Live, ca a cunoscut-o pe sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, dar c[ nu i-a dat niciodata senzatia ca ar avea proiecte politice. Totodata, Maior a spus ca nu exista un binom DNA-SRI, ci doar o colaborare in limtele legii intre cele doua institutii.

VIDEO George Maior, fostul sef al SRI: Actiunile Rusiei pot fi catalogate ca un razboi foarte modern, foarte sofisticat

George Maior, fostul director al Serviciului Roman de Informatii SRI), a declarat vineri, la Adevarul Live, ca serviciile de informatii rusesti au incercat sa influenteze sau sa-si exercite influenta asupra unor decizii privind unele state din Uniunea Europeana. Mai mult, acesta a adaugat ca actiunile Rusiei pot fi catalogate ca un razboi foarte modern, foarte sofisticat.

Lansari de carte la Gaudeamus: Mircea Cartarescu, Papa Ioan Paul al II-lea si fostul sef al SRI, George Maior

Circa 80 de evenimente editoriale sunt programate la Targrul de carte Gaudeamus de la Cluj. Lansarea cartii fostului sef al SRI, George Maior, a volumului care cuprinde intreaga opera poetica a lui Mircea Cartarescu, dar si a volumul de insemnari ale Papei Ioan Paul al II-lea sunt cateva dintre cele mai interesante lansari. Citeste programul lansarilor din weekend.

Fostul sef al SRI, George Maior, la Adevarul Live de la ora 13.00: Rusia a declansat razboiul informational impotriva Romaniei

Cat de dur este razboiul informational declansat de Rusia? Cum a fost atacata Romania? Ce vrea Vladimir Putin de la noi Exista partide romanesti finantate de la Moscova? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile la care raspunde George Maior, fost director al Serviciului Roman de Informatii, in cadrul emisiunii Adevarul Live de la ora 13.

Amnezicul Ion Iliescu

Ion Iliescu este subiect de studiu pentru istorici, politologi, sociologi si, mai nou, pentru psihiatri. Boala lui Ion Iliescu s-ar incadra in ceea ce doctorii denumesc amnezie tematica sau electiva, care apare in legatura cu anumite evenimente.

Ioan Talpes confirma afirmatiile lui Ion Iliescu despre centrul CIA din Romania

Fostul sef al Administratiei prezidentiale, Ioan Talpes, a confirmat, pentru publicatia germana Der Spiegel, afirmatiile lui Ion Iliescu despre locatia destinata CIA si a explicat ca autoritatile romane nu au stiut ce activitati desfasurau americanii .

Ion Iliescu: CIA a avut un centru in Romania. Am aprobat o cerere privind locatia

Ion Iliescu a devenit primul fost presedinte european, dupa cel polonez, care a recunoscut ca Agentia americana de informatii a avut un centru in Romania. intr-un interviu pentru publicatia germana.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1955 seconds )