Libnet.ro
UNICEF

15:01

Rute alternative pentru a scapa de cozile de pe Valea Prahovei. Soferii pot alege din patru drumuri

Adevărul Adevărul,
Rute alternative pentru a scapa de cozile de pe Valea Prahovei. Soferii pot alege din patru drumuri

Politia recomanda rute alternative pentru cei care se intorc duminica din vacanta de sarbatori petrecuta pe Valea Prahovei si vor sa evite aglomeratia de pe DN1. continuă pe Adevărul

Rute alternative pentru turistii care pleaca de la munte spre Capitala

Turistii care se intorc de la munte spre Capitala sunt sfatuiti de catre Centrul Infotrafic al Politiei Romane sa foloseasca rute alternative, pentru evitarea aglomeratiei pe principalele artere rutiere in aceste zile de vacanta.

Anunt important pentru cei care se intorc din vacanta de la munte

Politia recomanda rute alternative pentru cei care se intorc duminica din vacanta de sarbatori petrecuta pe Valea Prahovei.

Trafic de cosmar in ultima zi de vacanta. Valea Prahovei e plina deja de masini, iar ninsoarea face drumul pe alte rute la fel de neplacut (VIDEO)

Trafic de cosmar in ultima zi de vacanta. Valea Prahovei e plina deja la aceasta ora de turisti care se intorc de la munte. In plus, nici vremea nu ii ajuta prea mult pe soferi. Circulatia se desfasoara in co.

INFOTRAFIC: Cum se circula pe Valea Prahovei. Cat de aglomerat este DN 1

Acum, la sfarsit de sarbatori, circulatia rutiera se desfasoara cu dificultate pe importantele artere, semn ca romanii vor sa se bucure de ultimele zile libere. INFOTRAFIC: Cum se circula pe Valea Prahovei Astazi, 2 ianuarie, Centrul Infotrafic General al Politiei Romane anunta ca circulatia rutiera se desfasoara cu deosebita dificultate pe DN1 Valea Prahovei, .

Aglomeratie pe Valea Prahovei. Se circula in coloana in zona statiunilor

Circulatia rutiera se desfasoara in conditii de aglomeratie, sambata, pe Valea Prahovei, indeosebi pe sensul catre statiunile montane, unde s-au format coloane de masini. Politistii intervin pentru fluidizarea traficului, informeaza Mediafax.

Accident cu masina de politie pe Valea Prahovei, cand depasea coloana de masini pe contrasens

O masina de politie aflata in misiune, cu sirenele pornite, pe contrasens, in depasirea coloanei formate spre statiunile montane de pe Valea Prahovei, a fost implicata intr-un accident rutier.

Masina de Politie implicata intr-un accident pe Valea Prahovei, cand depasea coloana de masini pe contrasens

O masina de politie care, conform unui comunicat al Politiei Prahova, avea semnalale acustice si luminoase pornite, dar se afla pe contrasens, in depasirea coloanei de masini formate spre statiunile de pe Valea Prahovei, a fost implicata, vineri, intr-un accident rutier la Sinaia. Nu au fost inregistrate victime.

Autoturism al Politiei implicat intr-un accident pe Valea Prahovei in timp ce depasea coloana de masini, pe contrasens

O masina de politie care avea semnalale acustice si luminoase pornite si se afla pe contrasens, in depasirea coloanei de masini formate spre statiunile de pe Valea Prahovei, a fost implicata, vineri, intr-un accident rutier la Sinaia. Nu au fost inregistrate victime.

Aglomeratie de zile mari pe DN1. Traficul este sufocat in ambele sensuri, in special pe Valea Prahovei

Traficul pe DN1 se mentine la valori ridicate, joi dupa-amiaza, in special in zona statiunilor de pe Valea Prahovei, pe ambele sensuri de mers, informeaza IPJ Prahova, potrivit Agerpres. Pe DN 1 traficul se.

UPDATE: Se circula in coloana pe DN1, pe Valea Prahovei, pe ambele sensuri de mers

Traficul pe DN1 se mentine la valori ridicate, joi dupa-amiaza, in special in zona statiunilor de pe Valea Prahovei, pe ambele sensuri de mers, informeaza IPJ Prahova, scrie Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.199 seconds )