Libnet.ro
UNICEF

01:05

S-a intors din Italia dupa 15 ani. Este cumplit ce a gasit in gradina sa

Antena3 Antena3,
S-a intors din Italia dupa 15 ani. Este cumplit ce a gasit in gradina sa

Surpriza neplacuta pentru un roman intors acasa, din Italia, dupa ce a muncit acolo timp de 15 ani. continuă pe Antena3

Pagina de media: Directorul de vanzari TV al Antena Group pleaca din companie dupa 15 ani

Monica Stoicescu, TV Sales Director Antena Group, pleaca din grupul Intact, dupa 15 ani in care a lucrat la televiziunile detinute de familia Voiculescu, informeaza Paginademedia. ro.

Fost lider al minerilor, retinut dupa 11 ani

Un fost lider al minerilor, Romeo Beja, a fost retinut si condamnat la cinci ani de inchisoare, miercuri, in dosarul Mineriadei din 1999. El va fi dus la Penitenciarul Rahova.

Gestul impresionant facut de un roman din Italia. Nu vreau nimic la schimb!

Proprietarul magazinului romanesc La Anghel din Milano a postat pe Facebook un anunt si o imagine prin care anunta ca a gasit un portofel plin cu bani si documente. Astazi cand am deschis magazinul am.

Doi jurnalisti turci, eliberati din inchisoare, dupa trei luni

Doi jurnalisti turci au fost eliberati, vineri, dupa ce au petrecut aproape trei luni in inchisoare din cauza ca au dezvaluit ca Ankara a livrat arme rebelilor islamisti din Siria.

Bugetul a inregistrat excedent de 0.6% din PIB dupa prima luna, dar urmeaza un an electoral

Economistii din banci apreciaza excedentul bugetar realizat in prima luna a anului, mai ales pe fondul celor doua runde ale reducerii de TVA, dar atrag atentia ca riscurile pot veni in partea a doua a anului, pe fondul unor masuri populiste generate de alegeri. In ianuarie veniturile la buget au crescut in ritm anual cu 11. 1%, depasind 20 de miliarde de lei, notandu-se dinamica incasarilor din TVA 17% an/an), evolutie care confirma faptul ca accelerarea economiei si fiscalizarea mai activa au contrabalansat impactul reducerii cotei TVA, arata vineri Andrei Radulescu, economistul sef al Bancii Transilvania intr-un raport destinat investitorilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )