Libnet.ro
UNICEF

19:00

Bugetul a inregistrat excedent de 0.6% din PIB dupa prima luna, dar urmeaza un an electoral

Hotnews Hotnews,
 Bugetul a inregistrat excedent de 0.6% din PIB dupa prima luna, dar urmeaza un an electoral

Economistii din banci apreciaza excedentul bugetar realizat in prima luna a anului, mai ales pe fondul celor doua runde ale reducerii de TVA, dar atrag atentia ca riscurile pot veni in partea a doua a anului, pe fondul unor masuri populiste generate de alegeri. In ianuarie veniturile la buget au crescut in ritm anual cu 11. 1%, depasind 20 de miliarde de lei, notandu-se dinamica incasarilor din TVA 17% an/an), evolutie care confirma faptul ca accelerarea economiei si fiscalizarea mai activa au contrabalansat impactul reducerii cotei TVA, arata vineri Andrei Radulescu, economistul sef al Bancii Transilvania intr-un raport destinat investitorilor. continuă pe Hotnews

S-a intors din Italia dupa 15 ani. Este cumplit ce a gasit in gradina sa

Surpriza neplacuta pentru un roman intors acasa, din Italia, dupa ce a muncit acolo timp de 15 ani.

Iuga, PwC: Parem blestemati. Avem cele mai proaste drumuri, desi alocam cei mai multi bani din PIB. Fata de perioada imparatului Traian nu prea am evoluat

Ultima data cand am fost cu masina acasa, la Satu Mare, a trebuit sa opresc la un service in Targu Mures sa imi schimb bucsele. La cateva luni dupa, la intrarea in Targoviste am nimerit intr-o groapa nesemnalizata si mi-am distrus iar roata fata stanga. Partea buna e ca eu mi-am reparat masina, dar cea proasta e ca tocmai am aflat ca fata de perioada in care ne faceau romanii drumuri, nu am evoluat cine stie ce. Si sa va spun de ce.

Doi jurnalisti turci, eliberati din inchisoare, dupa trei luni

Doi jurnalisti turci au fost eliberati, vineri, dupa ce au petrecut aproape trei luni in inchisoare din cauza ca au dezvaluit ca Ankara a livrat arme rebelilor islamisti din Siria.

Pagina de media: Directorul de vanzari TV al Antena Group pleaca din companie dupa 15 ani

Monica Stoicescu, TV Sales Director Antena Group, pleaca din grupul Intact, dupa 15 ani in care a lucrat la televiziunile detinute de familia Voiculescu, informeaza Paginademedia. ro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )