Libnet.ro
UNICEF

01:05

S-a lansat programul Litoralul pentru toti. Care sunt preturile la editia de toamna

Antena3 Antena3,
S-a lansat programul Litoralul pentru toti. Care sunt preturile la editia de toamna

Editia de toamna a programului Litoralul pentru toti se va desfasura in perioada 2 - 29 septembrie si areaceleasi tarife maximale ca in editia mai-iunie, a anuntatAsociatia Litoral-Delta. continuă pe Antena3

Programul Litoralul pentru toti se va desfasura in perioada 2 - 29 septembrie. ...

Editia de toamna a programului Litoralul pentru Toti se va desfasura in perioada 2 - 29 septembrie, informeaza Mediafax. Potrivit unui comunicat comun al Asociatiei Litoral, ANAT si FPTR, aceasta editie beneficiaza de aceleasi tarife maximale ca in editia mai-iunie. Astfel, tarifele maximale pentru un sejur de sase nopti pentru o persoana ajung la 205 lei la un hotel de o stea, fara mic dejun, 235 de lei la un hotel de doua stele, fara mic dejun, 265 de lei la un hotel de trei stele, fara .

Programul Litoralul pentru toti debuteaza pe 2 septembrie. Care sunt tarifele pentru un sejur de sase nopti

Programul Litoralul pentru toti 2013 se va desfasura in perioada 2-29 septembrie, lansat de Asociatia Litoral-Delta Dunarii, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc FPTR) si Asociatia Nationala.

FRF: Reducere pentru suporterii care cumpara bilete la ambele partide, cu Ungaria si Turcia

Federatia Romana de Fotbal anunta ca fanii care vor comanda online bilete atat la meciul pe care reprezentativa Romaniei il va disputa cu Ungaria, cat si la cel cu Turcia, ambele din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, vor beneficia de o reducere de 5%.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )