Libnet.ro
UNICEF

11:30

S-a tras la sorti tintarul de la Wuhan. Simona Halep va intalni o jucatoare din Spania

Adevărul Adevărul,
S-a tras la sorti tintarul de la Wuhan. Simona Halep va intalni o jucatoare din Spania

La sfarsitul acestei saptamani incepe turneul de la Wuhan China), din categoria Premier 5, cel de-al treilea nivel, ca si importanta, in tenisul feminin. La competitie participa si Simona Halep, care intra direct in turul secund. continuă pe Adevărul

S-a tras la sorti tintarul de la Wuhan. Halep va intalni o jucatoare din Spania

La sfarsitul acestei saptamani incepe turneul de la Wuhan China), din categoria Premier 5, cel de-al treilea nivel, ca si importanta, in tenisul feminin. La competitie participa si Simona Halep, care intra direct in turul secund.

Simona Halep e favorita 2 la Wuhan. Adversara din Spania in primul meci

Simona Halep revine in circuitul WTA la turneul de la Wuhan China), unde va disputa primul sau meci dupa eliminarea suferita in turul 3 la US Open. Partida va fi programata, cel mai probabil, in cursul zilei de miercuri si va fi live text pe onlinesport. ro .

Simona Halep, a treia jucatoare din Romania care participa la Turneul Campioanelor

Simona Halep si-a asigurat pentru prima oara in cariera prezenta la Turneul Campioanelor, care se va desfasura la Singapore, in luna octombrie. Halep, locul 2 WTA, este a treia jucatoare din Romania care va.

Pregatiti-va pentru Singapore! E oficial, Simona Halep merge la Turneul Campioanelor. Halep face acum parte din elita tenisului!

Ceea ce stiam de cateva saptamani a fost confirmat oficial de catre site-ul WTA: Simona Halep a devenit a treia jucatoare din Romania care va juca la Turneul Campioanelor, competitie care aduce la start cele mai bune opt jucatoare ale anului.

Simona Halep, despre participarea la Turneul Campioanelor: Abia astept sa evoluez impotriva celor mai bune jucatoare din lume

Simona Halep va fi a treia jucatoare din istoria tenisului romanesc care va participa la Turneul Campioanelor. Aflata pe locul doi in ierarhia WTA, Halep a precizat ca de-abia asteapta sa evolueze, in Singapore, impotriva celor mai buna jucatoare din lume.

Simona Halep este cea de a treia romanca din istorie care a reusit calificarea la Turneul Campionelor

Simona Halep, locul 2 WTA, a obtinut calificarea, in premiera, la Turneul Campioanelor de la Singapore, ea fiind a treia romanca in istorie participanta la o editie a finalei sezonului, dupa Virginia Ruzici si.

Oficial: Simona Halep s-a calificat la Turneul Campionelor de la Singapore

WTA a anuntat, luni seara, pe site-ul oficial ca jucatoarea Simona Halep va juca in premiera la Turneul Campionelor de la Singapore.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2521 seconds )