Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep e favorita 2 la Wuhan. Adversara din Spania in primul meci

Online Sport Online Sport,
Simona Halep e favorita 2 la Wuhan. Adversara din Spania in primul meci

Simona Halep revine in circuitul WTA la turneul de la Wuhan China), unde va disputa primul sau meci dupa eliminarea suferita in turul 3 la US Open. Partida va fi programata, cel mai probabil, in cursul zilei de miercuri si va fi live text pe onlinesport. ro . continuă pe Online Sport

S-a tras la sorti tintarul de la Wuhan. Simona Halep va intalni o jucatoare din Spania

La sfarsitul acestei saptamani incepe turneul de la Wuhan China), din categoria Premier 5, cel de-al treilea nivel, ca si importanta, in tenisul feminin. La competitie participa si Simona Halep, care intra direct in turul secund.

S-a tras la sorti tintarul de la Wuhan. Halep va intalni o jucatoare din Spania

La sfarsitul acestei saptamani incepe turneul de la Wuhan China), din categoria Premier 5, cel de-al treilea nivel, ca si importanta, in tenisul feminin. La competitie participa si Simona Halep, care intra direct in turul secund.

Simona Halep este cea de a treia romanca din istorie care a reusit calificarea la Turneul Campionelor

Simona Halep, locul 2 WTA, a obtinut calificarea, in premiera, la Turneul Campioanelor de la Singapore, ea fiind a treia romanca in istorie participanta la o editie a finalei sezonului, dupa Virginia Ruzici si.

Simona Halep, a treia jucatoare din Romania care participa la Turneul Campioanelor

Simona Halep si-a asigurat pentru prima oara in cariera prezenta la Turneul Campioanelor, care se va desfasura la Singapore, in luna octombrie. Halep, locul 2 WTA, este a treia jucatoare din Romania care va.

Pregatiti-va pentru Singapore! E oficial, Simona Halep merge la Turneul Campioanelor. Halep face acum parte din elita tenisului!

Ceea ce stiam de cateva saptamani a fost confirmat oficial de catre site-ul WTA: Simona Halep a devenit a treia jucatoare din Romania care va juca la Turneul Campioanelor, competitie care aduce la start cele mai bune opt jucatoare ale anului.

Simona Halep, despre participarea la Turneul Campioanelor: Abia astept sa evoluez impotriva celor mai bune jucatoare din lume

Simona Halep va fi a treia jucatoare din istoria tenisului romanesc care va participa la Turneul Campioanelor. Aflata pe locul doi in ierarhia WTA, Halep a precizat ca de-abia asteapta sa evolueze, in Singapore, impotriva celor mai buna jucatoare din lume.

Oficial: Simona Halep s-a calificat la Turneul Campionelor de la Singapore

WTA a anuntat, luni seara, pe site-ul oficial ca jucatoarea Simona Halep va juca in premiera la Turneul Campionelor de la Singapore.

Orange cumpara un concurent din Spania dar nu mai cumpara nimic in Romania si Belgia

Operatorul de telefonie Orange a anuntat ca nu mai are nevoie sa faca achizitii in Romania sau Belgia, insa vrea sa cumpere o cpmanie concurenta din Spania pentru 3,4 miliarde de euro.

Ce salarii platesc cluburile din Spania, in Primera Division

1,2 miliarde de euro este cifra totala a salariilor platite anual in fotbalul din Primera Division. Desi nu sunt publice, bugetele pentru salarii au scapat in presa iberica si sunt considerate a deconspira in sfarsit marele secret din fotbalul spaniol. FC Barcelona si Real Madrid depasesc fiecare 300 de milioane de euro pe an. Atletico Madrid se afla la mare distanta, insa este al treilea club alaturi de cele doua anterioare care reuseste sa sara de 100 de milioane pe sezon.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )