Libnet.ro
UNICEF

01:05

S-a intamplat din nou! Un barbat de 65 de ani a murit dupa ce a fost impins pe sinele metroului

Antena3 Antena3,
S-a intamplat din nou! Un barbat de 65 de ani a murit dupa ce a fost impins pe sinele metroului

Un barbat de 65 de ani a fost impins pe sinele metroului de un adolescent si a murit la scurt timp. Crima s-a petrecut in celebrul cartier Brooklyn din New York. Autorul este un tanar de 18 ani,. continuă pe Antena3

Consiliul Local Sector 4 a aprobat din nou construirea unei parcari pe spatiul verde de langa Parcul Tineretului, dupa ce instanta a decis anularea primei hotarari

Consiliul Local Sector 4, la propunerea primarului Daniel Baluta, a aprobat din nou pe 28 decembrie indicatorii tehnico-economici pentru parcarea de 700 locuri de pe spatiul verde de langa Palatul Copiilor-Parcul Tineretului, teren primit de la Primaria Capitalei pentru a amenaja un parc.

Corina socheaza din nou! S-a pozat goala pe pat

Corina Bud surprinde din nou, printr-o poza postata pe pagina sa de Instagram, unde pare a fi dezbracata printre asternuturile de pe pat. in imagine, Corina zace pe spate, privind agale inspre tavan.

Sirenele rasuna din nou miercuri in Romania

Primul exercitiu din 2018 pentru testarea si verificarea sistemului de instiintare, avertizare si alarmare a populatiei in situatii de protectie civila are loc astazi. Sirenele de alarmare publica.

Egiptul a extins din nou starea de urgenta

Egiptul si-a extins starea de urgenta pentru inca trei luni, din 13 ianuarie, a anuntat, marti, agentia de stiri MENA, relateaza Reuters.

Igor Dodon, presedintele Republicii Moldova, a fost suspendat din nou din functie

Igor Dodon a fost suspendat din functie pentru numirea noilor membri ai Guvernului. Decizia a fost pronuntata in urma cu cateva minute de Curtea Constitutionala CC). Curtea a decis ca.

inceput de an prost pentru Cristian Boureanu. A ajuns din nou in fata judecatorilor

Cristian Boureanu pare sa aiba lipici la belele, iar din cauza lui au de suferit si persoanele apropiate. Dupa ce si-a tarat iubita intr-un scandal penal, aceasta fiind judecata pentru.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )