Libnet.ro
UNICEF

17:30

S-a stabilit ora la care joaca vineri Simona Halep cuAnett Kontaveit

Adevărul Adevărul,
S-a stabilit ora la care joaca vineri Simona Halep cuAnett Kontaveit

Simona Halep, locul 4 WTA, va evolua, vineri, cu estona Anett Kontaveit, venita din calificari si locul 68 mondial, in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma. continuă pe Adevărul

Simona Halep joaca, miercuri, la ora 12.00, in turul doi la turneul de la Roma

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 6, va evolua, miercuri, de la ora 12. 00, cu germana Laura Siegemund, locul 32 WTA, in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Roma, potrivit news. ro. Meciul va avea loc pe arena Pietrangeli. Monica Niculescu si Irina Begu au fost invinse in primul tur al turneului de Kiki Bertens, respectiv Anastasija Sevastova.

Simona Halep, dupa calificarea in sferturile de finala de la Roma: Ma astept la un meci greu cu Kontaveit. Nu stiu cum joaca pe zgura, o voi studia

Jucatoarea romana Simona Halep a declarat, joi, duapa calificarea in sferturile de finala ale turneului de la Roma, ca se asteapta ca meciul cu Anett Kontaveit sa fie unul greu.

VIDEO WTA Roma: Simona Halep, in optimi dupa prima victorie impotriva Laurei Siegemund (6-4, 6-4) - Si-a invins complexul

Filmul disputelor dintre Simona Halep si Laura Siegemund si-a desfasurat la Roma actul cu numarul trei. Dupa doua episoade cu final nefericit, Simona a schimbat desfasuratorul si a bifat prima victorie impotriva complexului nemtesc capatat la Stuttgart n. r. competitie unde Laura a invins-o de doua ori pe Halep). Cu o deplasare buna si cu putine momente de ratacire, Simona a trecut de Laura, 6-4, 6-4, dupa o ora si 39 de minute. Jucatoarea noastra a inchis meciul la a cincea strigare a ratat patru mingi de meci), nelasand ca partida sa ii scape de sub control.

Cu ochii pe Simona Halep. Organizatorii au anuntat ora meciului de azi cu rusoaica Ana Pavliucenkova

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Roma, dupa ce a invins-o in premiera pe nemtoaica Laura Siegemund.

Alaturi de Simona Halep! Organizatorii au anuntat ora meciului de azi, cu Laura Siegemund, in turul al doilea la Roma

Simona Halep va debuta azi direct in turul al doilea al turneului de la Roma, unde o va intalni pe nemtoaica Laura Siegemund, locul 42 WTA.

Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova (in jurul orei 14:00)

Simona Halep va incerca sa se califice in sferturile turneului Premier 5 de la Roma, insa pentru acest lucru trebuie sa o invinga pe Anastasia Pavlyuchenkova Rusia - locul 17 WTA). Disputa va fi a doua a zilei de pe arena Pietrangeli, urmand sa inceapa in jurul orei 14:00 ora Romaniei). Meciul va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 2.

Simona Halep o va intalni pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, in optimile de finala ale turneului de la Roma

Simona Halep si rusoaica Anastasia Pavliucenkova, ocupanta locului 17 in clasamentul WTA, se vor confrunta in optimile de finala ale turneului de categorie Premier Five de la Roma. Partida se va disputa 18 mai, in jurul orei 12:00, ora Romaniei, potrivit Mediafax.

VIDEO Rezumatul meciului dintre Simona Halep si Laura Siegemund. Lovituri superbe ale constantencei

Simona Halep s-a impuscu scorul de 6-4, 6-4, dupa o ora si 40 de minute, in meciul disputat in turul II al turneului de la Roma, in compania Laurei Siegemund.

WTA Roma: Simona Halep vs Anastasia Pavlyuchenkova 6-1, 4-6, 6-0/ Halep, in sferturi la Foro Italico

Fara setul al doilea unul in care a gresit mult, a fost nervoasa peste masura si i-a permis adversarei sa isi puna in valoare forta fizica), Simona Halep ar fi stat putin pe teren in meciul cu Anastasia Pavlyuchenkova Rusia - locul 17 WTA), intr-o disputa din turul trei al turneului Premier 5 de la Roma. Simona a fost la un nivel inalt in primul si al treilea set 6-1, 6-0), insa oscilanta in al doilea pierdut cu 6-4). In sferturi, Halep va da peste Anett Kontaveit locul 68 WTA, venita din calificari) - jucatoare care le-a eliminat pana acum, printre altele, pe Angelique Kerber si Mirjana Lucic-Baroni. Se actualizeaza.

Veste extraordinara din tenis. Simona Halep s-a calificat in sferturi la Roma

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Roma, dupa ce a invins-o pe Anastasia Pavlyuchenkova. Halep s-a impus in trei seturi, scor 6-1, 4-6, 6-0. Simona nu a avut deloc emotii.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2055 seconds )