Libnet.ro
UNICEF

01:05

S-A TERMINAT! Ilie Nastase arunca BOMBA fix inaintea nuntii! Ginerica de 73 de ani, ANUNT SOC pentru iubita tinerica: Sunt un om LIBER!

B1 B1,
S-A TERMINAT! Ilie Nastase arunca BOMBA fix inaintea nuntii! Ginerica de 73 de ani, ANUNT SOC pentru iubita tinerica: Sunt un om LIBER!

Ilie Nastase a transmis un mesaj pentru admiratorii sai din toata lumea. Printre altele, legendarul tenismen a sfatuit pe toata lumea sa se bucure de fiecare zi a vietii, precizand ca si el face la. continuă pe B1

Ilie Nastase se insoara a sasea oara. A stabilit deja data

Ilie Nastase se pregateste de a cincea nunta, la aproape 6 ani de la precedentul moment cand si-a dus aleasa la altar, Brigitte Sfat. Dar evenimentul nu va avea loc la data stabilita initial, 8 august, ci.

Ilie Nastase se casatoreste pentru a 5-a oara la 72 de ani: Cati ani are mireasa lui si cat a costat inelul pe care l-a primit

Ilie Nastase se afla doar de cateva luni intr-o relatie cu Ioana Simion, insa deja a si fixat data nuntii. La eveniment vor participa nume sonore, in frunte cu Simona Halep.

S-A TERMINAT! Brigitte Nastase i-a dat PAPUCII lui Pastrama! INCREDIBIL de ce a renuntat sa mai fie cu el

Brigitte Nastase si Florin Pastrama au trecut si prin momente tensionate in competitia de la Ferma Vedetelor. Cei doi s-au apropiat extrem de mult si au ajuns sa formeze un cuplu, chiar in Ferma, anunta.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )