Libnet.ro
UNICEF

19:00

S-A TERMINAT! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC dupa 10 ani de CASNICIE cu Petre Roman! DA, e ADEVARAT!

B1 B1,
S-A TERMINAT! Silvia Chifiriuc a facut ANUNTUL SOC dupa 10 ani de CASNICIE cu Petre Roman! DA, e ADEVARAT!

Petre Roman si Silvia Chifiriuc sunt casatoriti de 10 ani, impreuna au si un baietel. continuă pe B1

Cum arata acum Michael Schumacher, dupa ce s-a trezit din coma. Medicul campionului a facut anuntul socant

Potrivit celor de la Le Parisien, la finele anului trecut, Schumacher se afla la spitalul Georges-Pompidou din capitala franceza. Se afla aici pentru un tratament, care presupunea inlocuirea celulelor deteriorate cu altele sanatoase, scoase din sange sau maduva osoasa. Cum arata acum Michael Schumacher, dupa ce s-a trezit din coma Schumacher nu a fost vazut .

Ce se intampla cu emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D. Conducerea postului a facut anuntul oficial

Postul de televiziune Kanal D are vedete care mai de care mai indragite. insa cea mai apreciata si populara celebritate are o emisiune de mari audiente. Este vorba de Teo Trandafir si a ei emisiune Teo Show. Ce se intampla cu emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D Cam ca la mai toate posturile .

Oana Zavoranu a facut anuntul despre relatia cu Alex Ashraf chiar la inceput de an. Fotografia care a starnit mii de reactii

Oana Zavoranu a postat mai multe mesaje si fotografii pe retelele sociale la trecerea dintre ani. Vedeta s-a fotografiat alaturi de Alex Ashraf, iar fotografiile au primit mii de reactii din partea celor care ii urmaresc pe cei doi pe internet. Oana Zavoranu s-a fotografiat alaturi de Alex Ashraf de Revelion Suntem puternici impreuna, ne .

SOCUL ANULUI in showbiz! S-a intamplat dupa 11 ani de CASNICIE cu REGHE: Anamaria PRODAN a facut ANUNTUL BOMBA! (FOTO)

Presa mondena a luat foc, in urmacu ceva timp, dupa ce a aparut zvonul cum ca Anamaria Prodan ar divorta de Reghe! Vedeta a vrutsa faca lumina in acest caz pentru a nu mai exista astfel de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2475 seconds )