Libnet.ro
UNICEF

13:15

Sageata umana. Un grup de copii din Marea Britanie a ajutat la prinderea unor infractori, formand o sageata pe sol (VIDEO) 4kydze

B1 B1,
Sageata umana. Un grup de copii din Marea Britanie a ajutat la prinderea unor infractori, formand o sageata pe sol (VIDEO) 4kydze

Curajul si spontaneitatea unui grup de copii din Marea Britanie a ajutat la prinderea unor hoti. Micutii erau la joaca, atunci cand pe langa ei au trecut in fuga doi oameni. La scurt timp, un. continuă pe B1

Sageata umana. Un grup de copii din Marea Britanie a ajutat la prinderea unor infractori, formand o sageata pe sol (VIDEO)

Curajul si spontaneitatea unui grup de copii din Marea Britanie a ajutat la prinderea unor hoti. Micutii erau la joaca, atunci cand pe langa ei au trecut in fuga doi oameni. La scurt timp, un.

O scoala musulmana din Marea Britanie, acuzata pentru ca promoveaza o forma extrema de islam

O scoala musulmana din Marea Britanie a primit acuzatii ca desfasoara programe care ii invata pe copii ca obiceiurile britanice sunt otravitoare si ca evreii incearca sa cucereasca lumea, promovand, in acelasi timp, o forma.

O scoala musulmana din Marea Britanie este acuzata ca promoveaza o forma extrema de islam si invata copiii ca evreii vor sa cucereasca lumea

O scoala musulmana din Marea Britanie a fost acuzata ca promoveaza o forma extrema de islam si ca ii invata pe elevi ca evreii incearca sa cucereasca lumea, iar obiceiurile britanice.

Franta, Germania si Marea Britanie, pepiniere pentru armata Statului Islamic: 17% din numarul europenilor plecati sa lupte pentru ISIS sunt femei (VIDEO)

Franta, Germania si Marea Britanie sunt statele ce trimit cel mai mare numar de luptatori catre organizatia terorista Statul Islamic. Potrivit unui studiu al unui centru din Olanda, ISIS a adunat din tarile.

Marea Britanie va deveni exportator de vinuri peste cinci ani, incalzirea climatica favorizeaza cultivarea vitei de vie

Marea Britanie, un producator mic de vinuri la nivel european din cauza climei mai putin favorabile, isi va dubla productia de vinuri in urmatorii cinci ani si ar putea deveni exportator de vin, in conditiile in care incalzirea climatica favorizeaza.

O masina construita de un roman a cucerit Marea Britanie: Autovehiculul construit din lemn valoreaza 18.000 de euro (FOTO, VIDEO)

Un roman din Targu-Mures a cucerit Marea Britanie cu masina construita chiar de el, arata dailymail. co. uk. Vehiculul de lux este realizat doar din lemn si costa 18. 000 de euro. Potrivit spuselor lui.

Schimb intre OMV si Gazprom. Austriecii vor ceda rusilor active din Marea Nordului si din Marea Norvegiei in schimbul a 25% dintr-un zacamant de gaz din Siberia

Un schimb de mare anvergura se va produce intre doua mari companii din domeniul energetic. Gigantul OMV va ceda catre Gazprom active din Marea Nordului si din Marea Norvegiei. in schimbul acestora, ei.

OMV va ceda Gazprom active din Marea Nordului si din Marea Norvegiei pentru o participatiune la un zacamant de gaz din Siberia. Activele OMV din Romania si Austria nu fac parte din intelegere

OMV va ceda active din Marea Nordului si din Marea Norvegiei in schimbul unei participatiuni de 25% la zacamantul de gaze naturale Urengoy din Siberia. Schimbul de active va fi finalizat in cursul acestui an, a declarat vineri seful Gazprom, Alexei Miller, citat de Reuters. Activele OMV din Romania si Austria nu fac parte din intelegere.

Mobilizare armata in Marea Britanie. Sute de ofteri inarmati au inundat strazile din marile orase

Premierul britanic a anuntat ca 400 de ofiteri inarmati vor fi mobilizati in plus pentru a asigura orasele din regat, in incercarea de a preveni posibile atacuri teroriste ca cele din.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )