Libnet.ro
UNICEF

07:15

Saisprezece la suta din populatia Republicii Moldova are peste 60 de ani

Adevărul Adevărul,
Saisprezece la suta din populatia Republicii Moldova are peste 60 de ani

La inceputul anului 2015, in Moldova locuiau peste 570 de mii de persoane in varsta, adica 16% din numarul total al populatiei. 58% din varstnici locuiesc in mediul rural. Fiecare a treia persoana este cu varsta cuprinsa intre 60-64 ani, iar 13,4% sunt persoanele care au depasit varsta de 80 ani, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Ministrul apararii de la Chisinau spune ca armata Republicii Moldova are buget mai mic decat cea transnistreana

Bugetul armatei moldovene este inferior celui al asa-numitei armate a regiunii transnistrene, a spus ministrul Apararii de la Chisinau, Anatol Salaru, potrivit Unimedia.

Cati varstnici traiesc in Republica Moldova

La inceputul anului 2015, in Moldova locuiau peste 570 de mii de persoane in varsta, adica 16% din numarul total al populatiei. 58% din varstnici locuiesc in mediul rural. Fiecare a treia persoana este cu varsta cuprinsa intre 60-64 ani, iar 13,4% sunt persoanele care au depasit varsta de 80 ani, transmite IPN.

George Simion: Viitorul stat ar putea sa se numeasca Romania si Moldova

O treime din populatia Republicii Moldova doreste sa se uneasca cu Romania, o treime este impotriva, iar ceilalti sunt indecisi, a declarant liderul Platformei unioniste Actiunea 2012, George Simion, transmite IPN.

Romania ar putea sa nu acorde Republicii Moldova imprumutul de 150 mln de euro

Republica Moldova nu va putea beneficia de imprumutul de 150 de milioane de euro, promis de Guvernul de la Bucuresti, pana nu va semna Memorandumul cu FMI, crede presedintele Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, transmite IPN.

Aurescu vrea sprijin din SUA pentru independenta energetica a Romaniei si Republicii Moldova

Americanii ne vor ajuta sa exploatam zacamintele din Marea Neagra, iar o parte dintre hidrocarburile ce vor fi extrase de aici vor fi apoi exportate in Republica Moldova, pentru a reduce dependenta Basarabiei de Gazprom.

Ion Cristoiu, despre proiectul crucii gigant din centrul Capitalei: Romania are toate sansele de a intra in Cartea Recordurilor la Capitolul: Ce-i mai trece omului prin cap cand se scobeste-n nas

Senatorul PSD Sorin Iliesiu a initiat un proiect de lege potrivit caruia ar urma ca in Piata Universitatii din Bucuresti sa fie amplasata o cruce gigant de otel, inalta de 25 de metri si iluminata ziua si.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2615 seconds )