Libnet.ro
UNICEF

19:15

Salah Abdeslam planuia noi actiuni de la Bruxelles, afirma ministrul belgian de Externe

Adevărul Adevărul,
Salah Abdeslam planuia noi actiuni de la Bruxelles, afirma ministrul belgian de Externe

Salah Abdeslam, suspectul-cheie in atacurile de la Paris, din noiembrie, le-a spus anchetatorilor ca planuia sa reinceapa ceva de la Bruxelles, a declarat duminica ministrul belgian de Externe Didier Reynders, relateaza AFP online. continuă pe Adevărul

Suspectul-cheie in atacurile de la Paris, Salah Abdeslam, planuia alte atentate

Salah Abdeslam, suspectul-cheie in atacurile de la Paris, din noiembrie, le-a spus anchetatorilor ca planuia sa reinceapa ceva de la Bruxelles, a declarat duminica ministrul belgian de Externe Didier Reynders, relateaza AP online, citat de Mediafax.

Atentatele de la Paris: Salah Abdeslam a fost externat din spitalul din Bruxelles in care a fost tratat dupa ce a fost ranit

Salah Abdeslam, suspect-cheie in atentatele de la Paris, si unul dintre complicii sai au fost externati sambata dimineata din Spitalul Sfantul Petru din Bruxelles, unde au beneficiat de ingrijiri medicale dupa ce au fost raniti vineri, intr-un schimb de focuri cu politia.

Salah Abdeslam, externat din spitalul din Bruxelles in care a fost tratat dupa ce a fost ranit

Salah Abdeslam, suspect-cheie in atentatele de la Paris, si unul dintre complicii sai au fost externati sambata dimineata din Spitalul Sfantul Petru din Bruxelles unde beneficiau de ingrijiri medicale dupa ce au fost raniti vineri, intr-un schimb de focuri cu politia, a anuntat primarul Bruxellesului, Yvan Mayeur, pe contul sau de Twitter, relateaza AFP, preluata de Agerpres.

Salah Abdeslam, cel mai cautat terorist din lume dupa atentatele de la Paris, arestat dupa un schimb de focuri la Bruxelles

Islamistul Salah Abdeslam, cautat pentru implicarea in atentatele de la Paris, a fost ranit in cursul unei operatiuni a politiei in Bruxelles, afirma surse citate de publicatia La Libre Belgique.

Teroristul Salah Abdeslam, arestat de politia belgiana. Autorul atacului de la Paris a fost prins la Bruxelles

Islamistul Salah Abdeslam a fost arestat in cursul unei operatiuni a fortelor de ordine, la Bruxelles, afirma surse din cadrul politiei belgiene citate de postul RTL.

Arestarea lui Salah Abdeslam, o lovitura data organizatiei teroriste DAESH in Europa, spune ministrul francez de Interne

Arestarea, vineri, la Bruxelles, a lui Salah Abdeslam, suspect-cheie in atentatele din noiembrie de la Paris, este o lovitura importanta data organizatiei teroriste DAESH in Europa, a declarat sambata ministrul francez de interne, Bernard Cazeneuve, citat de agentia AFP, preluata de Agerpres.

UPDATE Salah Abdeslam, incarcerat la Bruges. Ce a recunoscut in fata anchetatorilor

Teroristul Salah Abdeslam a confirmat ipotezele cu privire la rolul sau in atentatele din Paris, dupa ce a recunoscut in fata procurorilor belgieni ca planuia sa se arunce in aer la stadionul Stade de France.

Atacurile de la Paris: Salah Abdeslam a declarat politiei ca intentiona sa se arunce in aer, dar s-a razgandit

Salah Abdeslam, principalul suspect aflat in viata al atentatelor teroriste de la Paris, din noiembrie anul trecut, le-a declarat anchetatorilor belgieni sambata ca planuia sa se arunce in aer pe 13 noiembrie, la Stade de France, dar ca s-a razgandit, a informat procurorul Parisului, potrivit Reuters.

Bernard Cazeneuve: Arestarea lui Salah Abdeslam, o lovitura data organizatiei teroriste Daesh in Europa

Arestarea, vineri, la Bruxelles, a lui Salah Abdeslam, suspect-cheie in atentatele din noiembrie de la Paris, reprezinta o lovitura importanta data organizatiei teroriste Daesh in Europa, a declarat sambata ministrul francez de Interne, Bernard Cazeneuve, transmite AFP, preluata de agerpres. ro.

Salah Abdeslam a parasit Spitalul Saint-Pierre de la Bruxelles

Salah Abdeslam, suspectul-cheie in atacurile de la Paris, si unul dintre complicii sai au fost luati sambata dimineata de la Spitalul Saint-Pierre din Bruxelles, unde au primit ingrijiri, a anuntat primarul Bruxellesului Yvan Mayeur intr-un mesaj.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )