Libnet.ro
UNICEF

21:00

Salah Abdeslam, suspect-cheie in atentatele din Paris, a trecut prin Italia

Antena3 Antena3,
Salah Abdeslam, suspect-cheie in atentatele din Paris, a trecut prin Italia

Salah Abdeslam, cea mai cautata persoana dupa atentatele teroriste comise la Paris pe 13 noiembrie si soldate cu 130 de morti, a trecut prin Italia in august, dar prezenta sa nu a fost semnalata intrucat nu. continuă pe Antena3

Atentatele din Paris: Atacurile islamofobe din Marea Britanie, in crestere cu 300 %

Dupa atentatele din Paris, circa 115 agresiuni islamofobe s-au inregistrat in Marea Britanie, ceea ce reprezinta o crestere de 300%, a indicat luni asociatia specializata Tell Mama.

Atentatele din Paris: Unul dintre teroristii kamikaze a intrat in Europa prin Grecia

Unul dintre teroristii kamikaze care au participat la atentatele din Paris de acum o saptamana, fusese verificat pe 3 octombrie, in acelasi timp cu un altul care se infiltrase printre imigranti proveniti din Siria, a anuntat vineri justitia franceza, potrivit Agerpres.

Romanii care au murit in atentatele din Paris, inmormantati in capitala franceza

Tinerii decedati in atentatele de vinerea trecuta, din Paris, Lacramioara Pop si Ciprian Ionut Calciu, vor fi inmormantati, sambata, in Capitala franceza.

Scriitorul Michel Houellebecq ii acuza pe politicieni ca au creat conditiile ce au dus la atentatele din Paris

Scriitorul Michel Houellebecq i-a criticat violent pe politicienii francezi, de la presedintele Francois Hollande la predecesorul acestuia, Nicolas Sarkozy, acuzandu-i in mod public ca au creat conditiile care au condus la comiterea atentatelor de la Paris, informeaza nouvelobs. com.

Salah Abdeslam, suspect-cheie in atentatele din Paris, este cel mai cautat om din Europa

Ieri s-a implinit o saptamana de la atentatele sangeroase de la Paris. Oamenii s-au adunat spontan la locul atacurilor, unde au pastrat momente de reculegere si au cantat Marsilieza. Musulmanii francezi s-au.

Atentatele din Paris: Stapanul lui Diesel a dezvaluit cum a murit cainele politist in Saint-Denis

Stapanul cainelui politist care a fost omorat in timpul asaltului de la Saint-Denis a explicat, la postul de radio francez RMC, imprejurarile care au dus la moartea femelei de ciobanesc belgian, Diesel.

Operatiune antiterorista la Bruxelles, pentru prinderea lui Salah Abdeslam. A treia zi de alerta terorista

Capitala Belgiei, Bruxelles, se afla pentru a treia zi consecutiv sub alerta terorista, metroul, institutiile de invatamant si centrele comerciale ramanand inchise, in timp ce un important dispozitiv al politiei si armatei il cauta in continuare pe Salah Abdeslam, suspectul-cheie in ancheta deschisa asupra atentatelor teroriste de la Paris.

Alerta in Belgia: Teroristul Salah Abdeslam, vazut la Anderlecht

Serviciile secrete din Belgia au obtinut informatii potrivit carora Salah Abdeslam, cautat in cazul atentatelor de la Paris, ar fi fost vazut la Anderlecht.

Miracolul din Paris: un american a supravietuit atentatelor din Franta dupa ce scapase si din atentatele de la 11 septembrie din New York

Un cetatean american a supravietuit atat atentatelor din Paris de acum o saptamana 13 noiembrie), dar si atentatelor din New York din 11 septembrie 2001, scrie Le Monde. Matthew asa cum vrea sa fie cunoscut cetateanul american) a fost ranit de teroristii islamisti in sala de concerte Bataclan, dar a fost salvat din carnagiu de un ziarist Le Monde, care statea vizavi de sala.

VIDEO. Celine Dion a cantat in memoria victimelor atentatelor din Paris

Celebra interpreta Celine Dion a cantat, duminica, melodia Hymne a lamour in memoria victimelor atentatelor din Paris, la American Music Awards 2015.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2238 seconds )