Libnet.ro
UNICEF

15:15

Salajean pus sub control judiciar in dosarul traficantilor de migranti. Barbatul a contestat decizia instantei

Adevărul Adevărul,
Salajean pus sub control judiciar in dosarul traficantilor de migranti. Barbatul a contestat decizia instantei

In urma perchezitiilor desfasurate in 26 ianuarie in mai multe judete ale tarii, instanta a dispus masuri preventive pentru cei 17 suspecti retinuti de catre procurorii DIICOT. continuă pe Adevărul

Remus Truica, aflat sub control judiciar in dosarul retrocedarii ilegale a Fermei Baneasa, nu poate parasi tara

Omul de afaceri Remus Truica, aflat sub control judiciar si trimis in judecata in dosarul retrocedarii ilegale a Fermei Baneasa, a solicitat Curtii de Apel Brasov sa-i permita sa paraseasca tara ca sa mearga la Monaco pentru a-si schimba actele de identitate, insa cererea i-a fost respinsa, decizia putand fi contestata.

Sapte traficanti de migranti, arestati preventiv. Zece au fost pusi sub control judiciar

Magistratii Tribunalului Arad au decis, in noaptea de vineri spre sambata, arestarea preventiva pentru 30 de zile a sapte dintre cei 17 suspecti retinuti de catre procurorii DIICOT in cazul retelei de traficanti de migranti pe ruta Turcia - Romania - Ungaria - Germania, in vreme ce pentru ceilalti zece a fost instituita masura controlului judiciar pentru 60 de zile, transmite Agerpres.

Trei barbati, cecetati sub control judiciar, dupa ce in podul unei case din Bihor DIICOT a descoperit 1,5 kg de canabis

Trei barbati sunt cercetati judiciar pentru trafic de droguri, dupa ce procurorii DIICOT Oradea si politistii de la Serviciul Antidrog au descoperit, in podul unei case din comuna bihoreana Silindru, aproximativ 1,5 kg de canabis.

Printisorul Andrei Lazar, fiul judecatoarei Liliana Lazar, arestat in dosarul in care este acuzat ca a injunghiat un barbat

Andrei Lazar, fiu de judecatoare, a injunghiat anul trecut in luna februarie un tanar in fata Casei Studentilor din Craiova. Instanta a dipus atunci ca poate sa fie cercetat sub control judiciar deoarece nu reprezinta pericol social.

Soferul din Valea Lunga, acuzat de uciderea din culpa a unui pompier, a primit control judiciar

Tanarul sofer in varsta de 29 de ani, acuzat de conducere sub influenta bauturilor alcoolice, ucidere din culpa si fuga de la fata locului, a primit din partea instantei masura controlului judiciar pentru 60 de zile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2659 seconds )