Libnet.ro
UNICEF

11:30

Salariatii au castigat, in medie, in 2013, cu 72 lei mai mult decat in 2012 la nivel net

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Salariatii au castigat, in medie, in 2013, cu 72 lei mai mult decat in 2012 la nivel net

Castigul salarial mediu lunar brut pe total economie realizat in 2013 a fost de 2. 163 de lei, cu 4,8%, respectiv 100 de lei, mai mare comparativ cu cel din anul precedent, in timp ce, la nivel net, castigul salarial mediu lunar a ajuns la 1. 579 de lei, inregistrand de asemenea o crestere de 4,8%, adica 72 de lei, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS). continuă pe Ziarul Bursa

Femeile au contribuit mai mult decat barbatii la diversitatea genetica a speciei umane- studiu

Femeile au contribuit mai mult decat barbatii la diversitatea genetica a speciei umane, din momentul in care primii oameni moderni au plecat din Africa, acum 70. 000 de ani, potrivit unui studiu, iar acesta ar putea fi rezultatul unui numar mai mic de barbati care s-au imperecheat cu mai multe femei. Desi legile biologiei spun ca ADN-ul masculin si cel feminin contribuie in proportii relativ egale la aparitia urmatoarei generatii, aceste reguli nu spun nimic despre cati dintre reprezentantii fiecarui sex trebuie sa fie implicati in proces pentru perpetuarea sustinuta a speciei, relateaza Mediafax.

Studiu: Femeile au contribuit mai mult decat barbatii la diversitatea genetica a omului

Femeile au contribuit mai mult decat barbatii la diversitatea genetica a speciei umane, din momentul in care primii oameni moderni au plecat din Africa, acum 70. 000 de ani, arata o cercetare citata de Mediafax. Astfel, se pare ca ar fi vorba de un numar mai mic de barbati care s-au imperecheat cu mai multe femei.

Toamna ne ingrasam cel mai mult: cum ne oscileaza greutatea in functie de anotimp, luna si zilele saptamanii

Sezonul costumelor de baie a luat sfarsit, iar odata cu el, am pus capat si eforturilor de a da jos kilogramele pentru a dobandi o silueta supla. Contrar opiniei generale, nu iarna este anotimpul in care ne ingrasam cel mai mult.

Euro scade usor. Dolarul mai mult

Moneda europeana s-a depreciat usor in sedinta valutara de marti, pierzand 0,10 bani. Astfel, euro a ajuns la valoarea de 4,4019 lei, dupa ce luni era cotat la 4,4029 lei.

MAGAZIN Cine cantareste mai mult: toate furnicile din lume sau toti oamenii?5 motive pentru care devii depresiv. 17 joburi care au disparut in timp. Muzica de azi este mai proasta decat cea din trecut!Originea oxigenului din atmosfera. Exista memoria fot

Bun re-gasit. Astazi ne putem delecta cu o vorba veche, pardon, cu un studiu nou care confirma cain spatele unui barbat de succes sta o femeie puternica. Nu stim inca cine sta in spatele femeii puternice, dar putem sa ne imaginam. Apoi, stam si ne intrebam daca mesajele subliminale iti cresc cu adevarat memoria si stima de sine?. Totalitatea recomandarilorle gasiti ca de obicei, aici. Mai jos, cateva selectii care sa va umple vremea la serviciu sau acasa, pe unde va veti fi afland. O zi frumoasa tuturor si lectura placuta!.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )