Libnet.ro
UNICEF

08:30

Toamna ne ingrasam cel mai mult: cum ne oscileaza greutatea in functie de anotimp, luna si zilele saptamanii

Adevărul Adevărul,
Toamna ne ingrasam cel mai mult: cum ne oscileaza greutatea in functie de anotimp, luna si zilele saptamanii

Sezonul costumelor de baie a luat sfarsit, iar odata cu el, am pus capat si eforturilor de a da jos kilogramele pentru a dobandi o silueta supla. Contrar opiniei generale, nu iarna este anotimpul in care ne ingrasam cel mai mult. continuă pe Adevărul

Business report: Romania ineficienta: Desi cheltuieste cel mai mult din UE pe investitii, are cea mai slaba infrastructura; Cum a dat Gazprom tarcoale Romaniei; Guvernul vrea sa oblige prin lege proprietarii de apartamente sa aleaga intre centrala si cal

Reducerea CAS nu va crea mai multe locuri de munca. Oamenii de afaceri spun ca o scadere a contributiilor sociale cu 5 puncte e nesemnificativa. Pentru stimularea angajarilor, ei au nevoie de eradicarea coruptiei, stabilitatea economiei si a sistemului legislativ. Cu ce se alege Romania de pe urma Euro 2020. Patru meciuri din turneul final al Campionatului European de Fotbal din 2020 se vor disputa la Bucuresti. Pana atunci, trebuie sa construim insa o autostrada care sa duca la granita cu Ungaria si o noua linie de metrou.

INTERVIU EXCLUSIV Paulo Coelho, despre adulter si tradare: Cel mai mare pericol este vampirizarea unei relatii

Scriitorul brazilian Paulo Coelho, caruia ii va aparea in Romania un nou roman, Adulter, spune ca, intr-o relatie, secretele fac mult mai mult rau decat sinceritatea. Interviul publicat exclusiv de Adevarul, prin Editura Humanitas Fiction, a fost realizat de Editura Sextante din Brazilia.

Studiu: Femeile au contribuit mai mult decat barbatii la diversitatea genetica a omului

Femeile au contribuit mai mult decat barbatii la diversitatea genetica a speciei umane, din momentul in care primii oameni moderni au plecat din Africa, acum 70. 000 de ani, arata o cercetare citata de Mediafax. Astfel, se pare ca ar fi vorba de un numar mai mic de barbati care s-au imperecheat cu mai multe femei.

Multescu: Meritam mai mult

Gheorghe Multescu a debutat cu un esec pe banca echipei Petrolul, scor 2-3, in derby-ul cu Steaua, insa noul tehnician al gazarilor spune ca formatia sa merita mai mult de la acest meci din etapa a 8-a.

Moneda euro a atins cel mai scazut nivel din ultimele 22 de luni

Cursul de schimb euro-dolar a atins joi cel mai scazut nivel din ultimele 22 de luni, investitorii estimand ca politica monetara din Europa si cea din SUA vor urma directii diametral opuse, potrivit Reuters. in.

Euro s-a depreciat joi fata de dolar aproape de cel mai redus nivel din ultimii doi ani

Euro s-a depreciat joi fata de dolar aproape de cel mai redus nivel din ultimii doi ani, investitorii anticipand ca politicile monetare din Europa si Statele Unite se vor indrepta in directii opuse. in.

Forbes: Cel mai bogat rapper din lume este Dr. Dre, cu venituri record in ultimul an

Rapperul Dr. Dre este cel mai bogat artist hip-hop din lume, u venituri estimate la 620 de milioane de dolari, potrivit unui top realizat de revista americana Forbes, potrivit reuters. com. Castigurile obtinute acesta.

Cel mai mare actionar privat al Oltchim vrea sa faca un plan de reorganizare

Cel mai mare actionar privat al combinatului Oltchim Ramnicu Valcea, societatea germana PCC SE, a cerut actionarilor ca statul roman sa elaboreze planul de reorganizare al companiei in calitate de creditor principal si sa acorde si o reducere a datoriilor.

Cel mai mare actionar privat al Oltchim propune ca statul sa elaboreze planul de reorganizare

Compania germana PCC SE, cel mai mare actionar privat al Oltchim Ramnicu Valcea, a propus aprobarii actionarilor ca planul de reorganizare a combinatului sa fie elaborat de statul roman, creditorul principal, si sa includa reduceri adecvate.

Ioannis Papalekas a gasit primul chirias pentru Globalworth Campus, cel mai mare proiect de birouri pe care il va construi

Fondul de investitii Globalworth, fondat de omul de afaceri Ioannis Papalekas a gasit primul chirias pentru Globalworth Campus, cel mai mare proiect de birouri pe care il va construi. Compania al carui nume nu a fost mentionat va prelua 25. 000 mp in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,193 seconds )