Libnet.ro
UNICEF

20:15

Ce SALARIU are Vladimir Putin. Si-a TRIPLAT leafa. Cati bani castiga Obama si Merkel

Antena3 Antena3,
Ce SALARIU are Vladimir Putin. Si-a TRIPLAT leafa. Cati bani castiga Obama si Merkel

Unul din cei mai controversati lideri la ora actuala, Vladimir Putin are darul de a mentine un nor de conspiratii deasupra sa. Jurnalistii de la CNNMoney au publicat un top cu salariile liderilor. continuă pe Antena3

Vladimir Putin si-a taiat salariul cu 10%

Presedintele rus Vladimir Putin si-a taiat salariul cu 10% vineri, in contextul crizei economice severe care a lovit Rusia. Astfel, Putin va castiga cu aproximativ 14. 000 de dolari mai putin in fiecare an.

Andrei Lugovoy, principalul suspect de otravirea lui Alexander Litvinenko, a fost decorat de Vladimir Putin

Andrei Lugovoy, fost agent FSB, actual deputat, principalul suspect de otravirea cu poloniu radioactiv a lui Alexander Litvinenko fost spion rus si critic al lui Vladimir Putin) a fost decorat de presedintele Rusiei, anunta Reuters. Alexander Litvinenko, 43 de ani, fost agent FSB care se refugiase in Marea Britanie, a baut un ceai cu Andrei Lugovoy si cu omul de afaceri Dmitri Kovtun intr-un hotel din Londra in noiembrie 2006, iar dupa doar cateva zile a murit intr-un spital din Londra din cauza otravirii cu poloniu radioactiv.

Vladimir Putin l-a decorat cu Medalia de Onoare pe liderul cecen, Ramzan Kadirov

Presedintele rus, Vladimir Putin, l-a decorat cu Medalia de Onoare pe liderul cecen Ramzan Kadirov, anunta agentia Interfax. Anuntul vine la o zi dupa arestarea cecenului Zaur Dadaev, care a recunoscut ca este.

Ministrul britanic de Externe: Intentiile lui Vladimir Putin privind Ucraina nu s-au schimbat

Marea Britanie si Rusia vor continua sa aiba relatii spinoase, a declarat ministrul britanic de Externe, Philip Hammond, care a adaugat ca nu a observat o schimbare a intentiilor presedintelui rus Vladimir Putin privind Ucraina, potrivit Mediafax.

Vladimir Putin l-a decorat pe liderul cecen Ramzan Kadirov

Presedintele rus Vladimir Putin l-a decorat cu Medalia de Onoare pe liderul cecen Ramzan Kadirov, anunta luni agentia Interfax.

Vladimir Putin vorbeste intr-un documentar despre planul secret de anexare a Crimeei

Presedintele rus, Vladimir Putin, dezvaluie, intr-un documentar ce va fi difuzat in curand de televizinea rusa, ce s-a intamplat la Kremlin, in spatele usilor inchise, in zilele de dinaintea anexarii Crimeei, in martie 2014, relateaza Euronews, in pagina electronica.

Marturisirea lui Vladimir Putin din documentarul in drum spre casa: Trebuie sa incepem sa lucram la intoarcerea Crimeei la Rusia

Vladimir Putin face cunoscut in documentarul in drum spre casa, care va fi difuzat de televiziunea publica Rossia 1, planul secret de anexare a Crimeei. Data difuzarii acestui material nu este inca.

Vladimir Putin vorbeste intr-un documentar despre planul secret de anexare a Crimeei

Presedintele rus, Vladimir Putin, dezvaluie, intr-un documentar ce va fi difuzat in curand de televizinea rusa, ce s-a intamplat la Kremlin, in spatele usilor inchise, in zilele de dinaintea anexarii.

Vladimir Putin vorbeste intr-un documentar despre planul secret de anexare a Crimeei

Vladimir Putin, presedintele Rusiei, dezvaluie, intr-un documentar ce va fi difuzat in curand de televizinea rusa, ce s-a intamplat la Kremlin, in spatele usilor inchise, in zilele de dinaintea anexarii Crimeei, in martie 2014, relateaza Euronews, in.

Vladimir Putin si-a redus salariul cu 10%. Taierea se aplica si functionarilor de la Kremlin

Presedintele rus Vladimir Putin a semnat astazi trei decrete prin care salariul sau, al premierului Dmitri Medvedev, dar si al tuturor functionarilor guvernamentali de la Kremlin sau din administratia guvernamentala este taiat cu 10%, potrivit presei internationale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )