Libnet.ro
UNICEF

05:45

Salariul lui Anthony Fauci, mai mare decat al presedintelui SUA. Cate mii de dolari castiga, de fapt

Playtech Playtech,
Salariul lui Anthony Fauci, mai mare decat al presedintelui SUA. Cate mii de dolari castiga, de fapt

Se pare ca cunoscutul imunolog american incaseaza chiar mai mult decat presedintele Statelor Unite ale Americii. Dr. Anthony Fauci este cel mai bine platit angajat dintre cei patru milioane ai guvernului federal al SUA, transmite Forbes. Salariul lui Anthony Fauci, mai mare decat al presedintelui SUA Renumitul imunolog a incasat in 2019 nu mai putin . continuă pe Playtech

Dr. Popovici, despre vaccinul contra COVID: Eficienta mai mare decat cea raportata. O veste buna pe un fond de nori negri

Medicul epidemiolog Emilian Popovici vine cu vesti bune, in timp ce tulpina noua COVID se extinde si spune ca eficienta vaccinului COVID-19 in Israel este mai buna decat anuntase compania.

Anthony Fauci, avertisment sumbru despre tulpina covid-19 din Anglia. Ce se va intampla, de fapt

Noua tulpina aparuta in Marea Britanie face ravagii in toata lumea, mai ales ca ritmul de transmitere este mult mai rapid, iar efectele par sa fie mai agresive fata de tulpina initiala. Medicul Anthony Fauci, expert in boli infectioase, atrage atentia asupra pericolelor grave ce pot aparea la nivel mondial. Noua tulpina are o rata .

Anthony Fauci atrage atentia asupra noii tulpini de coronavirus, mai virulenta, din Marea Britanie

Autoritatile americane ar trebui sa se astepte la ce este mai rau in legatura cu noua tulpina a coronavirusului, a declarat duminica expertul-sef in boli infectioase din SUA, dr. Anthony Fauci, potrivit DPA, citata de Agerpres.

Dr. Anthony Fauci, solutie pentru a opri raspandirea COVID-10: Masca dubla!

Dr. Anthony Fauci, directorul Institutului National de Alergii si Boli Infectioase, a declarat, luni, ca purtarea a doua masti de protectie pe figura este probabil cea mai eficienta solutie pentru a opri raspandirea COVID-19.

Renumitul medic Anthony Fauci recomanda purtarea a doua masti pentru protectia impotriva noii tulpini de COVID-19

Purtarea unei singure masti de protectie nu pare a fi suficienta pentru a preveni infectia cu COVID-19, considera doctorul Anthony Fauci. Acesta considera ca trebuie purtate doua masti de protectie, avand i.

Raed Arafat: Masca medicala protejeaza mai mult decat una din stofa si masca FFP2 protejeaza mai mult decat o masca chirurgicala

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, spune ca mastile chirugicale ofera o protectie mai mare in fata infectiei cu coronavirus fata de cele din panza, iar mastile de tip.

Raed Arafat: Romania sta mult mai bine decat majoritatea tarilor europene. Avem 2% vaccinati

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a spus ca Romania sta bine la capitolul vaccinare, comparativ cu majoritatea tarilor europene. Stam mult mai bine decat majoritatea tarilor europene. Am ajuns pe zi sa vaccinam peste 30. 000 de oameni, a declarat Raed Arafat, in exclusivitate la Antena 3.

Medic, despre prezenta in Romania a tulpinii SARS-CoV-2 din Marea Britanie: Purtatea mastii este mai importanta decat era acum cateva luni

Cele 9 persoane depistate pozitiv cu varianta B. a SARS-CoV-2 din Marea Britanie, desi nu au calatorit in strainatate, arata ca aceasta varianta a noului coronavirus se transmite extrem de usor, a declarat dr. Andreea Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii. De aceea, spune medicul, purtarea mastii este mai importanta decat era acum cateva luni.

Sondaj. Maia Sandu se bucura de cea mai mare incredere in randul populatiei

Presedintele Maia Sandu se bucura de cea mai mare incredere in randul populatiei, potrivit rezultatele sondajului sociologic Vox Populi: Anul 2020 in opinia populatiei din Republica Moldova, transmite IPN.

Forbes: Dr. Fauci este cel mai bine platit angajat al guvernului federal, castigand mai mult decat presedintele SUA

Dr. Anthony Fauci este cel mai bine platit angajat dintre cei patru milioane de salariati ai guvernului federal al Statelor Unite, relateaza Forbes.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )