Libnet.ro
UNICEF

07:30

Salariul minim ar putea creste de la 1 noiembrie 2018, nu de la 1 ianuarie 2019, sustine ministrul Muncii, chiar in contextul temerilor privind inghetarea salariilor (FOTO)

B1 B1,
Salariul minim ar putea creste de la 1 noiembrie 2018, nu de la 1 ianuarie 2019, sustine ministrul Muncii, chiar in contextul temerilor privind inghetarea salariilor (FOTO)

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca Guvernul ar putea creste salariul minim brut pe economie la 2080 de leide la 1 noiembrie 2018, in loc de 1 ianuarie 2019. Anuntul vine dupa ce. continuă pe B1

DOCUMENTSalariul minim ar putea creste de la 1 noiembrie. Datele de la Comisia de Prognoza pe care lucreaza Ministerul Muncii / Din analiza CNSP lipseste nsa impactul bugetar pe care l va avea masura

Comisia Nationala de Prognoza CNSP) a publicat un document in care prezinta motivele pentru care propune cresterea salariului minim din acest an, in loc din 2019, asa cum era vorba initial. De asemenea, in loc de o crestere a acestuia cu 150 lei, acum este vorba despre 180 lei. Din declaratiile ministrului Muncii, Lia Olguta Vasilescu, reiese ca institutia pe care o conduce ia in calcul majorarea de la 1 noiembrie 2018. Ce lipseste din document este impactul pe care il va avea anul acesta in buget, avand in vedere derapajul inregistrat pe primele opt luni. Ar trebui sa fie pozitiv si sa mai reduca din deficit, acesta fiind probabil unul dintre motivele pentru care se ia masura mai devreme.

DOCUMENT Salariul minim creste de la 1 noiembrie.Olguta Vasilescu: Diferentiere in functie de studii sau vechime

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca salariul minim pe economie creste de la 1 noiembrie anul acesta, si nu de la 1 ianuarie 2019, cum era initial programat. De asemenea, salariul minim va fi diferentiat in functie de studii sau vechime: 2. 080 lei salariul minim brut pe tara si 2. 350 lei salariul minim pentru angajatii cu studii superioare sau pentru angajatii cu 15 ani vechime.

Olguta Vasilescu: Salariul minim creste de la 1 noiembrie. Diferentiere in functie de studii sau vechime

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca salariul minim pe economie creste de la 1 noiembrie, anul acesta, si nu de la 1 ianuarie 2019, cum era initial programat. De asemenea, salariul minim va fi diferentiat in functie de studii si vechime.

DOCUMENT Salariul minim creste de la 1 noiembrie. Olguta Vasilescu: Diferentiere in functie de studii sau vechime

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat ca salariul minim pe economie creste de la 1 noiembrie, anul acesta, si nu de la 1 ianuarie 2019, cum era initial programat. De asemenea, salariul minim va fi diferentiat in functie de studii si vechime.

HOROSCOP. Evenimente astrologice in horoscopul noiembrie 2018

Evenimentele astrologice importante din noiembrie 2018, cu un impact puternic asupra horoscopului din aceasta luna, sunt intrarea lui Uranus in Berbec, tranzitul lui Jupiter in Sagetator, parcursul lui Marte in Pe.

Salariul minim creste din nou la 1 ianuarie! Cat conteaza pentru investitorii straini?

Romania risca sa devina mai putin interesanta pentru investitorii straini in urmatorii ani, in contextul cresterii salariului minim, dar si a scaderii fortei de munca disponibile, a declarat la o intalnire cu presa economica Claudia Sofianu, Partener.

Oferte eMAG la telefoane pe care le iei cu salariul minim in Romania

EMAG a anuntat deja cand va fi Black Friday 2018. Pana atunci mai avem ceva timp si daca nu vrei sa astepti acea zi, mai sunt oferte si pana atunci. Mai jos am adunat cateva dintre.

Cresterea salariala medie n sectorul privat a fost de 6,4% n 2018. Pentru 2019, firmele estimeaza o crestere mai mica, de 4,6% (studiu)

In anul 2018, salariile din mediul privat au crescut usor peste nivelurile planificate. Salariile la nivel national au crescut in medie cu 6,4%, fata de ajustarea planificata 5,7%), potrivit celei de-a 20-a editii a studiului salarial si beneficii PayWell, realizat de PwC Romania. Cresteri salariale peste media pietei s-au produs in industrie 8,9%) si in retail 6,7%). in acelasi timp, sectorul bancar 5,4%), leasing-ul 4,6%) si industria farmaceutica 4,8%) inregistreaza cresteri mai mici decat media.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2505 seconds )