Libnet.ro
UNICEF

01:05

Samsung a lansat oficial Galaxy Note 8 in Romania. Tot ce trebuie sa stii despre noul varf de gama al companiei sud-coreene

Adevărul Adevărul,
Samsung a lansat oficial Galaxy Note 8 in Romania. Tot ce trebuie sa stii despre noul varf de gama al companiei sud-coreene

Samsung a lansat Galaxy Note 8, phablet-ul de ultima generatie care vine cu un display fara margini laterale, camera foto duala, de 12 megapixeli si 6 GB de memorie RAM. continuă pe Adevărul

LIVE Lansare Samsung Galaxy Note 8: tot ce trebuie sa stii

Lansarea Galaxy Note 8 incepe la ora 18 ora Romaniei) si se va desfasura laPark Avenue Armory din New York. Aici gasesti un live text realizat in timpul evenimentului, dar si stirile importante despre noul telefon Samsung. Lansarea Samsung Galaxy Note 8 vine cu aproape o saptamana inainte de IFA 2017, cel mai important eveniment [].

Pretul Galaxy Note 8 in Romania la operatori

Samsung Galaxy Note 8 a fost anuntat oficial. Va fi disponibil din 15 septembrie, dar pana atunci a fost anuntat deja la precomanda la operatori din Romania. Samsung Galaxy Note 8 a fost prezentat oficial in New York. Compania a anuntat ca pe piata ajunge pe 15 septembrie, iar pana atunci e perioada de precomanda.

Galaxy Note 8 a inceput sa fie promovat de Samsung prin teasere

Mai sunt doar cateva zile pana la lansarea Galaxy Note 8, dar ce de la Samsung au inceput sa creeze interes in jurul smartphone-ului prin cateva clipuri. Episodul cu Note 7 nu va fi uitat prea curand de criticii Samsung, dar iminentul Galaxy Note 8 va face o treaba foarte buna in a ne impresiona.

Samsung Galaxy Note 8, lansat oficial: pret, noutati si design

Samsung Galaxy Note 8 e oficial din 23 august. Ecranul e imens, nu lipseste S Pen, iar camera foto principala a fost acum dublata. Samsung Galaxy Note 8 a fost prezentat oficial in New York, iar telefonul acesta inchide seria lansarilor importante pe care compania sud-coreeana le-a avut in 2017. Ecranul este S-AMOLED de 6,3 [].

Primul pret oficial din Romania pentru Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 a fost anuntat oficial. Va fi disponibil din 15 septembrie, dar pana atunci a fost anuntat deja in oferta unui operator din Romania la un pret oficial. Samsung Galaxy Note 8 a fost prezentat oficial in New York. Compania a anuntat ca pe piata ajunge pe 15 septembrie, iar pana atunci [].

Primele preturi oficiale din Romania pentru Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 a fost anuntat oficial. Va fi disponibil din 15 septembrie, dar pana atunci a fost anuntat deja in oferta unui operator din Romania la un pret oficial. UPDATECu o diferenta de cateva zeci de minute, a anuntat si Orange ca va aduce Galaxy Note 8 in Romania. Mai mult, clientii sai [].

Galaxy Note 8 versus Galaxy Note 7: ce s-a schimbat intr-un an

Reusind sa fie unul dintre cele mai prost pastrate secrete din portofoliul de terminale Samsung, aseara s-a lansat Galaxy Note 8 si are multe parti bune. Dupa esecul de acum un an cu telefoanele explozive din seria Galaxy Note 7, gigantul sud coreean avea multe motive sa renunte la brandul Note. Cei de la Samsung [].

VIDEO Samsung a prezentat Galaxy Note 8. Ecranul are 6,3 inci, livrarile incep la jumatatea lui septembrie

Samsung a anuntat cel mai perfomant telefon lansat vreodata de companie: Galaxy Note8 care dispune de un ecran de 6,3 inci, cel mai mare pus vreodata pe seria Note, dar si de doua camere foto pe spate. Telefonul va ajunge la primii clienti catre jumatatea lui septembrie si va fi disponibil in patru culori: negru, gri, auriu si albastru. Prezentarea a inceput cu o referire la scandalul Note 7, Samsung cerandu-si scuze si multumind clienitlor care au ramas fideli marcii.

Galaxy Note 8 si alternativele pe care le mai poti astepta in 2017

Samsung Galaxy Note 8 va fi oficial de astazi. Va fi cel mai bun telefon al companiei de pana acum si va fi cu putin mai bun decat Galaxy S8. Multi se uita la Galaxy Note 8 ca la un telefon care ar trebui sa imbunatateasca imaginea Samsung dupa ceea ce Galaxy Note 7 ar [].

Samsung Galaxy Note 9 ti-ar putea spune daca ai baut prea mult

Chiar daca inca nu s-a lansat Samsung Galaxy Note 8, putem vorbi deja despre viitorul Note 9 si functiile pe care le-ar putea avea. Telefoanele vor deveni din ce in ce mai greu de diferentiat intre ele, mai ales pe masura ce acestea vor renunta la margini si vom avea in maini telefoane cu ecrane [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,196 seconds )