Libnet.ro
UNICEF

10:30

Samsung a lansat smartwatch-ul Galaxy Gear 2 si pregateste noul Galaxy S5

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Samsung a lansat smartwatch-ul Galaxy Gear 2 si pregateste noul Galaxy S5

Samsung a prezentat duminica, la Barcelona, in cadrul expozitiei Mobile World Congress, ceasul inteligent Gear 2, succesorul modelului lansat anul trecut, iar compania sud-coreeana se pregateste sa dezvaluie noul smartphone din seria Galaxy S. continuă pe Wall-Street Ro

Samsung a lansat smartwatch-ul Gear 2 si pregateste noul Galaxy S5

Samsung a prezentat duminica, la Barcelona, in cadrul expozitiei Mobile World Congress, ceasul inteligent Gear 2, succesorul modelului lansat anul trecut, iar compania sud-coreeana se pregateste sa dezvaluie noul smartphone din seria Galaxy S.

Samsung a lansat noua generatie a ceasului inteligent Galaxy Gear

Samsung a lansat la Mobile World Congres Barcelona noua generatie a smartwatch-ului Galaxy Gear care primeste si o versiune mai ieftina, fara camera foto, numita Gear 2 Neo. Camera foto este inclusa acum in corpul principal al dispozitivului si nu pe bratara, iar bateria tine doua-trei zile, si nu doar una, spune compania. Prima generatie Gear a fost lansata vara trecuta, insa review-urile nu au fost grozave, semn ca mai sunt multe de imbunatatit. Actuala generatie a ceasului Gear costa de la 950 lei.

Samsung a prezentat smartwatch-ul Gear 2: Urmeaza lansarea noului Galaxy S

Samsung a prezentat duminica, la Barcelona, in cadrul expozitiei Mobile World Congress, ceasul inteligent Gear 2, succesorul modelului lansat anul trecut, relateaza Bloomberg. Totodata, compania sud-coreeana se.

Galaxy Gear 2 si Galaxy Gear Neo smartwatch-uri Samsung la MWC 2014

Dupa lungi speculatii in jurul acestor gadgeturi, Samsung a anuntat astazi la intr-o conferinta desfasurata la Barcelona, Galaxy Gear 2 si Galaxy Gear 2 Neo. Dupa ce anul trecut cei de la Samsung si-au incercat norocul cu prima generatie de Galaxy Gear, acum a venit momentul update-ului incremental pe care il asteptam cu totii, la MWC 2014. Nu vorbim de schimbari revolutionare la capitolul design, dupa cum se poate observa si in imaginile alaturate, dar cu siguranta cele doua ceasuri [].

Cursa ceasurilor inteligente: Samsung Galaxy Gear 2 si ceasul Google

Cursa ceasurilor inteligente incepe sa se ascuta si apar noi informatii despre produsele Samsung sau chiar Google. Noi imagini cu Samsung Galaxy Gear 2 au aparut pe internet.

FOTO Acest dispozitiv hidos ar putea fi un smartwatch-ul Huawei

Analistii sunt de parere ca 2014 va fi anul dispozitivelor purtabile inteligente. Pe piata exista deja cateva smartwatch-uri insa putine au reusit sa-i convinga pe pasionatii de tehnologie.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )