Libnet.ro
UNICEF

12:00

Samsung a vandut de doua ori mai multe smartphone-uri decat Apple in ultimul trimestru, controland o treime din piata

Adevărul Adevărul,
Samsung a vandut de doua ori mai multe smartphone-uri decat Apple in ultimul trimestru, controland o treime din piata

Livrarile de smartphone-uri Samsung au ajuns la 76 de milioane in ultimul trimestru, in crestere cu 56% fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit AllThingsD. continuă pe Adevărul

Lichiditate de doua ori mai mica decat vineri

Bursa de la Bucuresti a incheiat prima sedinta de tranzactionare a saptamanii in scadere, indicele compzit BET-C coborand cu 0,39%, la 2. 886,32 puncte.

Pentru fondurile europene s-ar putea face o exceptie si sa se faca mai multe angajari

Premierul Victor Ponta a anuntat, in aceasta seara, ca va discuta cu ministrul Bugetului si cu cel de Finante posibilitatea de a se face o exceptie in asa fel incat sa se faca mai multe angajari in administratie, dar numai pentru accesarea de fonduri europene, conform surselor de presa.

Mai multe explozii au avut la o fabrica de artificii din Italia

Cel putin o persoana si-a pierdut viata, iar alte trei au fost ranite grav, dupa ce mai multe explozii au avut loc, astazi, la o fabrica de artificii din centrul Italiei.

10.000 de angajati de la stat vor fi concediati: Cele mai multe disponibilizari la Posta Romana si in sectorul energetic

In companiile de stat, se anunta peste 10. 000 de concedieri, multe dintre ele in sectorul energetic. in cadrul intalnirii de astazi dintre sindicate si delegatia FMI au avut deja loc mai multe discutii.

Samsung depaseste Apple detasat la vanzari de smartphone-uri

Ce-i drept, nici nu e nevoie de un studiu pentru a sti ca Samsung a depasit detasat vanzarile pe care le poate realiza Apple la capitolul telefoane. La nivel global, doar doua companii producatoare de telefoane genereaza vanzari atat de mari, incat sa conduca fara sa-si faca grija ca mai pot fi depasite. Este vorba de Samsung si Apple. Dintre acestea, diferenta o da si cantitatea in timp ce gigantul din Cupertino vinde zilnic acelasi telefon, sud-coreenii au asaltat .

Publicitarii romani nu au invatat sa profite de smartphone-uri si tablete

Companiile din Romania nu profita suficient de mult de penetrarea smartphone-urilor si a tabletelor pe piata, este de parere Elena Badea, director de marketing EY Romania.

Imaginea surprinsa la un strand, care te va face sa te gandesti de doua ori inainte sa sari in apa

Nimic nu pare sa fie mai racoritor in timpul unei zile de vara decat o baie rece intr-o piscina sau in mare. Asa ca cei care nu au timpul sau posiblitatea sa ajunga pe litoral apeleaza la stradurile sau.

Atacurile cibernetice au costat guvernul SUA 140 MLD. $, de peste sapte ori mai putin decat estimarile initiale

McAfee, unul dintre cei mai mari producatori de solutii antivirus din lume, anunta in 2009, conform unui studiu, ca administratia SUA a fost nevoita sa plateasca nu mai putin de 1 trilion de dolari pentru lupta impotriva atacurilor si furturilor.

Un detinut al Penitenciarului Giurgiu este acuzat ca ar fi inselat mai multe persoane dupa ce s-a recomandat drept politist

Un detinut al Penitenciarului Giurgiu este cercetat de politistii valceni dupa ce ar fi inselat mai multi administratori de firme din Valcea pretinzand ca este politist. Barbatul i-a convins sa.

Cod galben de precipitatii si intensificari ale vantului pentru mai multe localitati din judetul Galati

Avertizarea este valabila pana la ora 15. 40 pentru jumatatea de sud a judetului Galati, mai ales pentru localitatile Costache Negri, Rediu, Pechea, Scanteiesti, Mastacani, Galati.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )