Libnet.ro
UNICEF

19:00

San Sebastian 2017 - Bogdan Dumitrache, desemnat cel mai bun actor pentru rolul din filmul Pororoca VIDEO

Adevărul Adevărul,
San Sebastian 2017 - Bogdan Dumitrache, desemnat cel mai bun actor pentru rolul din filmul Pororoca VIDEO

Bogdan Dumitrache a primit, sambata seara, premiul la categoria cel mai bun actor a Festivalului de Film de la San Sebastian pentru rolul din pelicula Pororoca, de Constantin Popescu. continuă pe Adevărul

Festivalul San Sebastian 2017: Bogdan Dumitrache, desemnat cel mai bun actor pentru rolul din filmul Pororoca

Bogdan Dumitrache a primit, sambata seara, premiul la categoria cel mai bun actor a Festivalului de Film de la San Sebastian pentru rolul din pelicula Pororoca, de Constantin Popescu, informeaza News. ro.

Bogdan Dumitrache a primit trofeul pentru cel mai bun actor la Festivalul de la San Sebastian

Artistul roman Bogdan Dumitrache a obtinut, sambata seara, titlul de Cel mai bun actor la Festivalul international de film de la San Sebastian Spania).

Soldatii. Poveste din Ferentari, mentiune speciala din partea juriului Premios Sebastiane in cadrulFestivalului de film de la San Sebastian

Soldatii. Poveste din Ferentari, debutul in lungmetraj al regizoarei Ivana Mladenovic, a primit, vineri seara, o mentiune speciala din partea juriului celei de 18-a editii a Premios Sebastiane, sectiune a Festivalului de Film de la San Sebastian, care este dedicata filmelor LGBTI.

Cel mai mare proiect de infrastructura de transport al judetului Dambovita, lansat. 15 localitati vor fi modernizate

Cel mai mare proiect de infrastructura de transport al judetului Dambovita a fost lansat, marti, 26 septembrie 2017, in Sala Unirii a Consiliului Judetean. Valoarea totala a proiectului este de peste 211 milioane de lei si de el vor beneficia 15 localitati.

Cel mai mic sens giratoriu din Romania. Mai mult incurca traficul, decat sa-l fluidizeze - VIDEO

Orasul Cluj-Napoca s-a pricopsit cu cel mai mic sens giratoriu posibil. Are doar patru stalpi de semnalizare, trei indicatore si mai mult incurca traficul decat sa-l fluidizeze. Masinile.

Cel mai mic motoferastrau cu acumulator STIHL, a ajuns in Romania (P)

MSA 120 C-BQ fost conceput special pentru activitati hobby, in jurul casei fiind considerat cel mai mic motoferastrau cu acumulator al producatorului german STIHL, dar care poate avea o autonomie de pana la 150 de taieturi. Cu o greutate 2,5 kg, noul motoferastrau devine o unealta ideala atat pentru utilizatorii ocazionali, de acasa, dar si pentru profesionistii din constructii, Poate furniza putere maxima de taiere pana la golirea completa a acumulatorului.

Un roman, cel mai tare impresar de fotbalisti din lume. Povestea lui Constantin Dumitrascu, barbatul care s-a ferit de romani si a ajuns pe locul I in topul Forbes

Cel mai tare impresar de fotbalisti din lume este un roman. Constantin Dumitrascu, care detine compania MSM, a castigat 107,83 milioane de dolari in ultimul an. inaintea lui Jorge Mendes si.

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei! Indicele Robor la trei luni a atins nivelul cel mai mare din ianuarie 2015

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a atins nivelul de 1,58%, cel mai mare din ianuarie 2015 pana in prezent, potrivit.

Dobanzile continua sa creasca: Indicele Robor la 3 luni a atins nivelul de 1,58%, cel mai mare din ianuarie 2015

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a atins nivelul de 1,58%, cel mai mare din ianuarie 2015 pana in prezent, potrivit datelor publicate vineri de Banca Nationala a Romaniei BNR), scrie news. ro.

Indicele ROBOR la 3 luni a atins pragul de 1,58%, cel mai mare din ianuarie 2015 pana in prezent

Indicele ROBOR la 3 luni continua sa creasca, atingand astazi nivelul de 1,58%, cel mai mare din ianuarie 2015 pana in prezent, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )