Libnet.ro
UNICEF

10:00

Bogdan Dumitrache a primit trofeul pentru cel mai bun actor la Festivalul de la San Sebastian

România Liberă România Liberă,
Bogdan Dumitrache a primit trofeul pentru cel mai bun actor la Festivalul de la San Sebastian

Artistul roman Bogdan Dumitrache a obtinut, sambata seara, titlul de Cel mai bun actor la Festivalul international de film de la San Sebastian Spania). continuă pe România Liberă

Festivalul San Sebastian 2017: Bogdan Dumitrache, desemnat cel mai bun actor pentru rolul din filmul Pororoca

Bogdan Dumitrache a primit, sambata seara, premiul la categoria cel mai bun actor a Festivalului de Film de la San Sebastian pentru rolul din pelicula Pororoca, de Constantin Popescu, informeaza News. ro.

San Sebastian 2017 - Bogdan Dumitrache, desemnat cel mai bun actor pentru rolul din filmul Pororoca VIDEO

Bogdan Dumitrache a primit, sambata seara, premiul la categoria cel mai bun actor a Festivalului de Film de la San Sebastian pentru rolul din pelicula Pororoca, de Constantin Popescu.

Simona Halep, de ziua ei de nastere: Cred ca acesta a fost cel mai bun an al meu

Simona Halep a implinit miercuri n. r. 27 septembrie) 26 de ani. Site-ul oficial al WTA gazduieste un material cu numarul doi mondial, in care Simona vorbeste despre anul in curs si despre participarea pentru a patra oara la rand) la Turneul Campioanelor. E extraordinar sa revin la Singapore. Cred ca acesta a fost cel mai bun an al meu, a precizat sportiva din Romania.

Petrom devine liderul cresterilor din BET

Beneficiind de un avans de 2,46% in raport cu moneda euro, in ultima saptamana intervalul 20-27 septembrie), actiunile companiei OMV Petrom SNP), constituie titlurile cu cel mai bun comportament din cadrul indicelui BET, principalul cos de actiuni ai Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Marius Copil a fost invins in optimi la Shenzhen. De luni va ocupa insa cel mai bun loc din cariera

Parcursul de la turneul ATP de la Shenzhen al lui Marius Copil s-a oprit in optimile de finala, unde a fost invins deelvetianul Henri Laaksonen.

Cel mai mic motoferastrau cu acumulator STIHL, a ajuns in Romania (P)

MSA 120 C-BQ fost conceput special pentru activitati hobby, in jurul casei fiind considerat cel mai mic motoferastrau cu acumulator al producatorului german STIHL, dar care poate avea o autonomie de pana la 150 de taieturi. Cu o greutate 2,5 kg, noul motoferastrau devine o unealta ideala atat pentru utilizatorii ocazionali, de acasa, dar si pentru profesionistii din constructii, Poate furniza putere maxima de taiere pana la golirea completa a acumulatorului.

Vesti proaste pentru romanii cu credite in lei! Indicele Robor la trei luni a atins nivelul cel mai mare din ianuarie 2015

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a atins nivelul de 1,58%, cel mai mare din ianuarie 2015 pana in prezent, potrivit.

Se deschide cel mai mare parc de distractii din Romania. Superland va avea Cinema 8D, unic in Europa

Superland, cel mai mare mall pentru copii din Europa, se va deschide in noiembrie la Brasov. Compania a demarat o campanie de recrutari, incercand sa angajeze 120 de persoane, din care 60.

Vlad Dragomir a fost inclus pentru prima data in lotul tunarilor; Wenger l-a comparat cu cel mai tanar debutant din istoria lui Arsenal in Premier League

In varsta de 18 ani, mijlocasul Vlad Dragomir a fost inclus in lotul lui Arsenal pentru meciul din Europa League impotriva celor de la BATE Borisov. Arsene Wenger, antrenorul tunarilor, a declarat ca stilul lui Dragomir ii aminteste de cel al lui Jack Wilshere, cel mai tanar debutant din istoria lui Arsenal in Premier League 16 ani si 256 de zile).

Cel mai mic sens giratoriu din Romania. Mai mult incurca traficul, decat sa-l fluidizeze - VIDEO

Orasul Cluj-Napoca s-a pricopsit cu cel mai mic sens giratoriu posibil. Are doar patru stalpi de semnalizare, trei indicatore si mai mult incurca traficul decat sa-l fluidizeze. Masinile.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )