Libnet.ro
UNICEF

19:00

Sanctiuni. China inchide toate companiile nord coreene din tara

România Liberă România Liberă,
Sanctiuni. China inchide toate companiile nord coreene din tara

China a transmis companiilor nord-coreene, care functioneaza in interiorul tarii, sa isi inceteze activitatea. Se implementeaza astfel sanctiunile propuse in aceasta luna de Organizatia Natiunilor Unite ONU). Companiile vor fi inchise pana la inceputul lui ianuarie. continuă pe România Liberă

China va inchide toate companiile nord coreene din tara

China le-a spus companiilor nord-coreene, care functioneaza in interiorul tarii, sa isi inceteze activitatea, implementand astfel sanctiunile propuse in aceasta luna de Organizatia Natiunilor Unite ONU). Companiile vor fi inchise pana la inceputul lui ianurie, transmite BBC.

SUA anunta sanctiuni impotriva a opt banci nord-coreene

SUA anunta sanctiuni impotriva a 8opt banci si a 26 de cetateni nord-coreeni acuzati ca sustin financiar dezvoltarea programului nuclear al Coreei de Nord.

Seful diplomatiei nord-coreene: Donald Trump a declarat razboi tarii noastre

Seful diplomatiei nord-coreene, Ri Yong Ho, l-a acuzat luni pe presedintele american Donald Trump ca a declarat razboi tarii sale si a amenintat ca va dobori bombardierele americane care se apropie de granite, scrie AFP.

Inalt diplomat de la Moscova: Rusia lucreaza in culise pentru rezolvarea crizei nord-coreene

Un conflict in peninsula coreeana ar avea consecinte catastrofice, iar ministerul rus de externe lucreaza in culise pentru gasirea unei solutii politice la criza nord-coreeana, a declarat un inalt diplomat rus pentru RIA, citata de Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3157 seconds )