Libnet.ro
UNICEF

22:00

Sanctiuni pentru liderul Opozitiei din Venezuela: Juan Guaido, declarat ineligibil pe o perioada de 15 ani

Adevărul Adevărul,
Sanctiuni pentru liderul Opozitiei din Venezuela: Juan Guaido, declarat ineligibil pe o perioada de 15 ani

Puterea venezueleana si-a sporit joi presiunea asupra lui Juan Guaido, recunoscut presedinte interimar de aproximativ 50 de tari, declarandu-l ineligibil pe o perioada de 15 ani, o sanctiune respinsa imediat de catre seful opozitiei, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Presedintele interimar Guaido denunta prezenta militarilor rusi in Venezuela: Se pare ca Guvernul Maduro nu are incredere in proprii soldati

Liderul opozitiei venezuelene Juan Guaido, recunoscut presedinte interimar de aproximativ 50 de tari, inclusiv de Statele Unite si Romania, a denuntat marti prezenta unor militari rusi in Venezuela drept o.

DISTRIBUITOR: Piata de accesorii pentru telefoane mobile din Romania a urcat la 14 milioane de unitati

Piata de accesorii pentru telefoane mobile din Romania a crescut anul trecut cu circa 40%, fata de anul anterior, la 14 milioane de unitati, in conditiile in care fiecare telefon nou cumparat genereaza achizitia, in medie, a trei accesorii.

Cum arata 2019 pentru Lady Gaga din punct de vedere vestimentar

Daca pe vremuri incerca sa socheze cu fiecare aparitie publica si sa-si ascunda adevarata infatisare sub fel de fel de masti, stilul lui Lady Gaga s-a schimbat mult in ultima vreme. Iata, asadar, cum arata 2019 pentru ea din punct de vedere vestimentar! .

Trump cere Rusiei sa-si retraga militarii din Venezuela

Presedintele american Donald Trump a declarat miercuri ca soldatii rusi trebuie sa paraseasca Venezuela, solicitarea sa venind la cateva zile dupa ce un contingent militar rusesc a sosit in apropiere de Caracas, capitala Venezuelei.

Ministerul Energiei aloca 113 milioane de lei in 2019 pentru inchiderea minelor din Valea Jiului

Ministerul Energiei va aloca din bugetul propriu, in acest an, 113 milioane de lei ca ajutoare de stat pentru inchiderea minelor neviabile din Valea Jiului, potrivit unor proiecte de Hotarare de Guvern, postate pe site-ul institutiei, scrie Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )