Libnet.ro
UNICEF

06:45

Sanctiunile impuse de SUA asupra Iranului au fost ridicate

Antena3 Antena3,
Sanctiunile impuse de SUA asupra Iranului au fost ridicate

Sanctiunile impuse de catre Statele Unite economiei Iranului au fost ridicate, anunta secretarul de Stat John Kerry, relateaza AP in pagina electronica, conform Mediafax. Kerry anunta ca Iranul si-a. continuă pe Antena3

Sanctiunile impuse Iranului vor fi ridicate astazi

Sanctiunile internationale impuse Iranului vor fi ridicate astazi, dupa ce Agentia Internationala pentru Energie Atomica AIEA) isi prezinta raportul final asupra programului nuclear iranian controversat, a declarat ministrul iranian de Externe Mohammad Javad Zarif, potrivit Reuters.

Occidentul ridica sanctiunile impuse Iranului

Ridicarea sanctiunilor Occidentului impuse Iranului de un deceniu din cauza programului sau nuclear nu va avea efecte doar pentru economia iraniana, ci si pe ansamblul economiei mondiale, cu uriase consecinte in special pe piata petrolului, scrie publicatia britanica The Guardian. Ridicarea sanctiunilor, care pune capat embargoului UE asupra importurilor de petrol iranian, va avea enorme repercusiuni la scara internationala, Teheranul urmand sa adauge imediat aproape o jumatate milion de barili pe zi la exporturile sale de brut. Ceea ce va afecta caderea preturilor petrolului pe o piata deja lovita de o oferta excedentara.

UE, pregatita sa elimine sanctiunile impuse Iranului imediat ce AIEA da unda verde

Uniunea Europeana a facut aranjamente pentru a fi in masura sa anuleze sanctiunile pe care le-a impus Iranului, imediat ce Agentia Internationala pentru Energe Atomica AIEA) va da unda verde in acest sens, conform acordului semnat in iulie, au anuntat vineri surse diplomatice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )