Libnet.ro
UNICEF

23:00

O saptamana de greva la mina Baita. in timp ce zeci de ortaci s-au blocat in subteran, altii au intrat in greva foamei

Adevărul Adevărul,
O saptamana de greva la mina Baita. in timp ce zeci de ortaci s-au blocat in subteran, altii au intrat in greva foamei

Zeci de mineri suntin greva de o saptamana, lamina Baita, unii dintre ei stau blocati in subteran,in semn de protest. 15 ortaci au intrat incepand de luni, 31 august, de la ora 15. 00, in greva foamei. continuă pe Adevărul

Protestele la mina Baita continua. 15 mineri au intrat in greva foamei

In timpul protestelor de la mina Baita, 15 ortaci au intrat, luni, in greva foamei, incepand cu ora 15. 00, a declarat Gheorghe Pintea, managerul Serviciului de Ambulanta Judetean SAJ) Bihor.

Discutiile privind rezolvarea situatiei de la Mina Baita, reluate. Ortacii NU renunta la greva foamei

Discutiile privind rezolvarea situatiei de la Mina Baita, judetul Bihor, vor fi reluate, marti, in timp ce 15 mineri au intrat in greva foamei, iar 55 protesteaza in subteran de o saptamana.

Discutiile privind rezolvarea situatiei de la Mina Baita continua; 15 mineri sunt in greva foamei

Discutiile privind rezolvarea situatiei de la Mina Baita, judetul Bihor, incepute luni in prezenta ministrului delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, vor continua si marti, in timp ce 15 mineri au intrat in greva foamei, iar 55 protesteaza in.

Angajatii de la mina Baita intra in greva foamei: 53 de mineri sunt blocati in subteran de zile bune, iar alti 79 de oameni protesteaza la suprafata (VIDEO)

Angajatii de la mina Baita, din judetul Bihor, au anuntat luni ca intra a greva foamei, informeaza B1 TV. 53 de oameni sunt blocati de zile buna in subteran, iar alti 79 protesteaza la.

Ministrul pentru Dialog social merge azi la Mina Baita pentru a discuta cu protestatarii

Ministrul delegat pentru Dialog social, Liviu Pop, va merge, astazi, in Bihor, la Mina Baita, impreuna cu un secretar de stat din Ministerul Economiei, pentru a verifica respectarea legislatiei muncii la aceasta exploatare, dar si pentru a discuta cu protestatarii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )