Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sapte romani au fost arestati in India sub suspiciunea de furt

B1 B1,
Sapte romani au fost arestati in India sub suspiciunea de furt

Un grup de sapte romani banuiti de comiterea unor furturi in India au fost arestati marti in aceasta tara in localitatea Faridabad, situata aproape de capitala New Delhi. Cei sapte, t. continuă pe B1

Pilotii turci care au doborat un avion rusesc au fost arestati si se afla sub custodia Guvernului de la Ankara

Cei doi piloti turci care sunt responsabili de doborarea avionului rusesc de lupta Su-24 din luna noiembrie a anului 2015 au fost arestati de catre armata turca, potrivit almasdarnews. com. Potrivit unui.

Incident socant in Scotia: Doi piloti de avion au fost arestati chiar inainte de a decola deoarece erau beti (VIDEO)

Doi piloti au fost arestati sub suspiciunea ca se aflau sub influenta bauturilor alcoolice, in momentul in care se pregateau sa decoleze un avion din Scotia spre Canada, informeaza B1TV citand.

Peste 100 de angajati ai serviciilor secrete turce, suspendati sub suspiciunea de legaturi cu miscarea religioasa condusa de Fethullah Gulen

Organizatia Nationala de Informatii serviciile secrete) din Turcia a suspendat 100 de persoane, majoritatea dintre ei fiind agenti inactivi, in legatura cu suspiciunea ca ar mentine legaturi cu miscarea religioasa condusa de Fethullah Gulen acuzata de tentativa de lovitura de stat, a declarat marti un oficial turc, relateaza Reuters, potrivit Agerpres.

inca doi suspecti in cazul atentatului teorist de la Nisa au fost arestati

Doi albanezi arestati duminica de autoritatile franceze i-au furnizat atacatorului de la Nisa pistolul de calibrul 7,65 mm pe care acesta il avea in cabina camionului cu care a patruns joi seara.

Atacul de la Nisa: 4 barbati au fost arestati - surse judiciare

Patru barbati din anturajul tunisianului Mohamed Lahouaiej Bouhlel, autorul atacului de la Nisa sud-estul tarii), au fost retinuti si arestati preventiv, au declarat sambata pentru AFP o sursa judiciare.

Turcia: Consilierul militar al presedintelui Erdogan si comandantul bazei Incirlik au fost arestati dupa tentativa esuata de lovitura de stat

Principalul consilier militar al presedintelui Recep Tayyip Erdogan, Ali Yazici, si comandantul bazei militare de la Incirlik, generalul Bekir Ercan Van, au fost retinuti dupa tentativa esuata de lovitura de.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )