Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sapte tablouri, printre care panze de Picasso, Matisse, Monet si Gauguin, au fost furate dintr-un muzeu olandez

Hotnews Hotnews,
Sapte tablouri, printre care panze de Picasso, Matisse, Monet si Gauguin, au fost furate dintr-un muzeu olandez

Sapte tablouri, printre care opere ale lui Picasso, Matisse, Monet si Gauguin, au fost furate in noaptea de luni spre marti din muzeul Kunsthal din Rotterdam, a anuntat marti politia olandeza, citata de AFP. continuă pe Hotnews

Tabouri de Picasso, Matisse si Monet furate

Sapte tablouri, printre care opere ale lui Picasso, Matisse, Monet si Gauguin, au fost furate ieri noapte din muzeul Kunsthal din Rotterdam, informeaza politia olandeza, citata in presa.

Opt morti, printre care un copil, in explozia unei masini-capcana la Damasc

Opt persoane, printre care un copil si doua femei, au fost ucise sambata in explozia unei masini-capcana, in apropierea unui fost bastion al regimului din apropiere de Damasc, a anuntat Observatorul sirian.

Trei italieni si sase romani, printre care si seful Asociatiei Judetene de Vanatoare, arestati pentru 29 de zile in dosarul vanatorii ilegale de la Cernavoda

Noua persoane retinute in dosarul vanatorii ilegale de la Cernavoda - trei italieni si sase romani - au fost arestate preventiv, pentru 29 de zile, printre principalele acuzatii care li se aduc fiind nerespectarea regimului armelor si munitiilor si abuz in serviciu in forma calificata, informeaza Mediafax. Printre acestia se numara si seful Asociatiei Judetene de Vanatoare si Pescuit Sportiv AJVPS) Constanta, Danut-Vasile Miron, dar si mai multi paznici de vanatoare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )