Libnet.ro
UNICEF

22:16

Sarbatoare la Cerneti in memoria lui Tudor Vladimirescu

Adevărul Adevărul,
Sarbatoare la Cerneti in memoria lui Tudor Vladimirescu

In luna iunie, in fiecare an, in satul Cerneti, numerosi localnici, dar si severineni, participa la sarbatoarea inchinata memoriei revolutionarului de la 1821, Pe drumul lui Tudor Vladimirescu, prin care se venereaza personalitatea marelui erou national si a pandurilor acestuia. Evenimentele sunt organizate de Primaria comunei Simian. continuă pe Adevărul

VIDEO Sarbatoare la Cerneti in memoria lui Tudor Vladimirescu

In luna iunie, in fiecare an, in satul Cerneti, numerosi localnici, dar si severineni, participa la sarbatoarea inchinata memoriei revolutionarului de la 1821, Pe drumul lui Tudor Vladimirescu, prin care se venereaza personalitatea marelui erou national si a pandurilor acestuia. Evenimentele sunt organizate de Primaria comunei Simian.

Manifestari de Ziua Eroilor, in Afganistan si Buzau. Bratari si tricouri, in memoria militarilor buzoieni ucisi luna trecuta de talibani

Manifestari dedicate Zilei Eroilor au loc atat in tara, cat si in strainatate. Ele au inceput in Afganistan, cu un ceremonial de pomenire a eroilor Armatei Romane. in memoria militarilor buzoieni care au cazut la datorie luna trecuta langa Kandahar, colegii din fortele speciale au confectionat bratari si tricouri.

in luna iunie, TIFF vine la Bucuresti cu 20 dintre cele mai bune filme VIDEO

O selectie de 20 de filme din programul celei de-a 15-a editii a Festivalului International de Film Transilvania va rula intre 15 si 19 iunie la Cinema Elvire Popesco din Bucuresti. in Retrospectiva TIFF ajung si doua dintre filmele distinse cu premii importante la Cluj-Napoca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )