Libnet.ro
UNICEF

06:45

Sase cazuri de coronavirus in Alba. Ultimul pacient confirmat: o femeie de 49 de ani, fara simptome specifice

Adevărul Adevărul,
Sase cazuri de coronavirus in Alba. Ultimul pacient confirmat: o femeie de 49 de ani, fara simptome specifice

Un nou caz de coronavirus a fost confirmat in Alba. Este vorba despre o femeie in varsta de 49 de ani, aflata in spital. continuă pe Adevărul

Trei cazuri de coronavirus in Alba. O persoana asimptomatica se trateaza in izolare la domiciliu

Trei cazuri confirmate de coronavirus sunt luni, 30 martie, in judetul Alba. Doua persoane sunt internate in spital, iar o a treia, fiind asimptomatica, este in izolare la domiciliu.

S-a vindecat primul pacient confirmat cu coronavirus in Alba. Doua teste realizate consecutiv sunt negative

Primul pacient confirmat cu coronavirus in Alba s-a vindecat. Al doilea test realizat a iesit negativ si, potrivit protocolului, se poate declara ca este vindecat.

Coronavirus in Romania: Bilantul deceselor a ajuns la 86 Ultimul pacient, o femeie de 45 de ani din Neamt

Bilantul deceselor in Romania din cauza coronavirusului a ajuns miercuri la 86. Este vorba despre o femeie de 45 de ani din Neamt, transferata intre doua spitale si decedata in ziua in care a ajuns la prima unitate medicala.

Spitalul de Pediatrie Pitesti e pregatit sa primeasca pacienti COVID-19. Daca avem un pacient confirmat, exista posibilitatea si sa-l transferam

Conducerea Spitalului de Pediatrie Pitesti spune ca unitatea spitaliceasca este pregatita sa primeasca pacienti suspecti de infectare sau infectati cu virusul COVID-19, insa precizeaza ca anumite cazuri ar putea fi transferate catre unitati de esalon superior.

A fost confirmat al patrulea caz de coronavirus in Alba: un barbat de 70 de ani din Apuseni. Ancheta epidemiologica indica raspandire comunitara

Un al patrulea caz de infectare cu coronavirus in Alba a fost confirmat la un barbat din Apuseni, care a fost internat in spital.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )