Libnet.ro
UNICEF

22:45

Un sat din Italia celebreaza uratenia de peste 140 de ani

Hotnews Hotnews,
 Un sat din Italia celebreaza uratenia de peste 140 de ani

Piobbico, situat intre Muntii Apenini si Marea Adriatica, este casa celor de la Club dei BruttiClubul celor urati), societate veche de peste 140 de ani. Acestia promoveaza ideea utopica conform careia ceea ce este in interior conteaza, fizicul fiind neimportant, potrivit BBC. continuă pe Hotnews

La peste patru ani de la tragedie, Tribunalul Bucuresti da, luni, prima sentinta in dosarul Colectiv. Pedepsele cerute de procurori si acuzatiile aduse celor din dosar (VIDEO)

Tribunalul Bucurestiva da, luni, verdictul in calitate de prima-instanta, in dosarul Colectiv, dupa ce timp de mai multi ani a fost blocat din motive procedurale. Timp de doi ani, procesul a fost blocat.

Victorie in instanta a primului roman din Italia care a dat in judecata autoritatile dupa ce i-au sechestrat masina: Prefectura din Milano, condamnata la plata cheltuielilor de judecata

La un an de la schimbarea controversata a Codului rutier din Italia, care a generat un val de amenzi insotite de sechestrarea masinilor cu numere romanesti, un iesean a reusit sa castige in instanta procesul intentat autoritatilor din Peninsula.

Situatie umilitoare intr-o gradinita din Craiova. O fetita de 4 ani, data afara, chiar de ziua ei. Reactia educatoarei

O fetita de patru ani din Craiova a fost data afara din gradinita, chiar de ziua ei, pentru ca era mai agitata decat colegii ei. Familia a facut plangere la inspectoratul scolar, care a deschis o ancheta. Conducerea gradinitei a refuzat sa ofere o reactie cu privire la acest caz. O fetita de patru ani .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )