Libnet.ro
UNICEF

22:45

Satu Mare, record absolut de caldura! Joi se anunta vijelii si izolat caderi de grindina

Adevărul Adevărul,
Satu Mare, record absolut de caldura! Joi se anunta vijelii si izolat caderi de grindina

Judetul Satu Mare sub cod portocaliu de canicula timp de doua zile. Temperaturile au depasit 40 de grade, iar aerul a fost insuportabil, mai ales in orase. Mai multe persoane au ajuns la spital, dupa ce li s-a facut rau pe strada. continuă pe Adevărul

Rezultate Bacalaureat 2015 Satu Mare

Rezultate Bacalaureat 2015 Satu Mare. Cei aproape 2. 700 de liceeni din judetul Satu Mare, participanti la probele examenului, vor afla marti, 7 iulie, rezultatele de la BAC 2015. Acestea vor fi anuntate la avizierele scolilor unde au sustinut examenul, dar si pe edu. ro.

Potential cod rosu de canicula in judetul Satu Mare. Indicele de confort termic, peste pragul critic

Mai multe judete din tara sun vizate de canicula, insa printre cele mai afectate de temperaturile ridicate se afla si judetul Satu Mare. in prezent judetul se afla sub incidenta codului portocaliu de canicula, insa specialistii au avertizat ca temperaturile pot depasii maine si poimaine pragul critic, iar codul portocaliu se va transforma in cod rosu.

Daniel Constantin va insoti caravana PNDR 2020 in Satu Mare

In vederea promovarii Retelei Nationale de Dezvoltare Rurala si inregistrarii de noi membri, ministrul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, va insoti caravana PNDR 2020 in judetul SATU MARE, in zilele de 9 si 10 iulie 2015, potrivit unui comunicat remis azi redactiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )