Libnet.ro
UNICEF

22:45

Satu Mare: Un sofer de TIR a fost gasit mort in parcarea unui supermarket

B1 B1,
Satu Mare: Un sofer de TIR a fost gasit mort in parcarea unui supermarket

Un sofer de TIR, in varsta de 59 de ani, a fost gasit mort in curtea unui supermarket din Satul Mare. Barbatul era angajatul unei firme de distributie de marfuri. Potrivit primelor indicii barbatul a muri. continuă pe B1

Un sofer de TIR a fost gasit mort in curtea unui supermarket

Un sofer de TIR, in varsta de 59 de ani, a fost gasit mort in curtea unui supermarket din municipiul Satu Mare. Barbatul era angajat la o firma de distributie de marfuri si se pregatea sa aprovizioneze.

Bistrita-Nasaud: Un elev a fost gasit mort langa calea ferata

Un elev, in varsta de 17 ani, a fost gasit mort langa calea ferata in Sieu Sfantu, nimeni nestiind exact cum a decedat adolescentul gasit cu rani puternice in zona capului. Baiatul a fost de.

Un adolescent a fost gasit mort langa calea ferata. Nimeni nu stie ce i-a adus sfarsitul

Vineri, dupa-masa, un adolescent de 17 ani din localitatea bistriteana Sieu Sfantu, a fost gasit fara suflare, langa calea ferata. Acesta prezenta rani in zona capului, insa nimeni nu stie exact ce i s-a intamplat adolescentului.

Barbat gasit mort pe strada, intr-o localitate din Olt. Procurorii au un cerc de suspecti

Un barbat in varsta de 47 ani a fost gasit mort pe o strada dintr-o localitate olteana. Suspectii sunt audiati de procurori.

Noi detalii cutremuratoare au aparut in cazul tanarului gasit mort in Bistrita. Ce s-ar fi intamplat de fapt cu baiatul

Andrei, adolescentul in varsta de 17 ani, a fost gasit mort langa calea ferata, in Bistrita. Adolescentul de 17 ani se intorcea cu trenul din Bistrita, de la scoala de soferi. Acesta ar fi adormit ?.

Un profesor din Pascani, gasit mort alaturi de un prieten

Un profesor din Pascani a fost gasit fara suflare, alaturi de un prieten. Autoritatile au deschis in acest caz dosar penal pentru moarte suspecta. Profesorul Vasile Sofron, in varsta de 62 de ani,.

Crima socanta in Olt! Un barbat a fost gasit cu gatul taiat in casa. Politistii au retinut un suspect

O crima socanta a avut loc in comuna Strejesti din Olt. Un barbat a fost gasit ucis in stil mafiot, cu gatul taiat. Potrivit politistilor, un barbat, de aproximativ 46 de ani, din comuna Strejesti, a.

Crima socanta in Olt! Un barbat a fost gasit cu gatul taiat in casa. Autorul faptei este de negasit

O crima socanta a avut loc in comuna Strejesti din Olt. Un barbat a fost gasit ucis in stil mafiot, cu gatul taiat. Potrivit politistilor, un barbat, de aproximativ 46 de ani, din comuna Strejesti, a.

Descoperire macabra in Bistrita Nasaud. Un adolescent a fost gasit fara suflare langa linia ferata

Un baiat in varsta de 17 ani a fost gasit fara suflare la marginea unei cai ferate. Elevul invata la un liceu din oras si facea zilnic naveta. Nimeni nu stie cum s-a petrecut tragedia, iar anchetatorii.

Operatiune de salvare in cazul unui copil de sase ani. A fost gasit in stop cardio-respirator intr-un parau

Un copil in varsta de sase ani, care se pierduse de mama lui, a fost gasit in paraul Valea Veseudului, el fiind in stop cardio-respirator, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )