Libnet.ro
UNICEF

07:00

Bistrita-Nasaud: Un elev a fost gasit mort langa calea ferata

B1 B1,
Bistrita-Nasaud: Un elev a fost gasit mort langa calea ferata

Un elev, in varsta de 17 ani, a fost gasit mort langa calea ferata in Sieu Sfantu, nimeni nestiind exact cum a decedat adolescentul gasit cu rani puternice in zona capului. Baiatul a fost de. continuă pe B1

Un adolescent a fost gasit mort langa calea ferata. Nimeni nu stie ce i-a adus sfarsitul

Vineri, dupa-masa, un adolescent de 17 ani din localitatea bistriteana Sieu Sfantu, a fost gasit fara suflare, langa calea ferata. Acesta prezenta rani in zona capului, insa nimeni nu stie exact ce i s-a intamplat adolescentului.

Brasov: Un copil a fost gasit mort in albia unui rau

Un copil, de sase ani, a fost gasit decedat in albia raului Ghimbasel, la o distanta de 300 de metrii de locul in care locuia. Copilul disparuse luni de de la ora 17:00, informeaza Hotnews. Luni, in.

Bucuresti: Ofiter ANTICORUPTIE, gasit MORT in casa (VIDEO)

Un ofiter al Directiei Generale Anticoruptie DGA) a fost gasit mort in casa lui din Bucuresti. Descoperirea ar fi fost facuta de fetita de 11 ani a acestuia, care si-a anuntat imediat mama, transmite B1.

Hotul lasat in libertate dupa ce a devastat calea ferata Hunedoara Simeria a dat noua o spargere

La scurt timp dupa ce a fost lasat in libertate, dupa ce furase sute de metri liniari de cupru de pe calea ferata Hunedoara Simeria, un tanar s-a intors la vechile obiceiuri. De aceasta data a dat o spargere la halda de cale ferata din Pestis.

Un profesor din Pascani, gasit mort alaturi de un prieten

Un profesor din Pascani a fost gasit fara suflare, alaturi de un prieten. Autoritatile au deschis in acest caz dosar penal pentru moarte suspecta. Profesorul Vasile Sofron, in varsta de 62 de ani,.

Copil de sase ani, gasit mort in albia unui rau din judetul Brasov

Un copil in varsta de sase ani din orasul Rasnov a fost gasit decedat, in cursul noptii de luni spre marti, in albia raului Ghimbasel, la o distanta de 300 de metri de domiciliu, a informat purtatorul.

Copil de sase ani gasit mort in albia unui rau

Un copil de sase ani din Rasnov care a disparut ieri de acasa sa fost gasdit mort azi nopate, in albia unui rau aflat la doar 300 de metri de casa.

Vrancea: Un pictor tanar a fost gasit spanzurat intr-o padure

Un pictor in varsta de 28 de ani a fost gasit spanzurat intr-o poiana de langa satul in care locuia,.

Operatiune de salvare in cazul unui copil de sase ani. A fost gasit in stop cardio-respirator intr-un parau

Un copil in varsta de sase ani, care se pierduse de mama lui, a fost gasit in paraul Valea Veseudului, el fiind in stop cardio-respirator, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

Un roman a fost gasit spanzurat intr-un parc din Torino. Ce a scris in biletul de adio

Un roman de 53 de ani s-a spanzurat in parcul Stupinigi din orasul Torino. Barbatul era tamplar si locuia in Orbassano. Cadavrul a fost gasit de carabinieri, joi, la pranz, dupa ce i-a alertat sotia acestuia, scrie presa italiana.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )