Libnet.ro
UNICEF

22:30

Nu s-au zgarcit! Cat au cheltuit romanii in minivacanta de Paste si 1 Mai (VIDEO)

B1 B1,
Nu s-au zgarcit! Cat au cheltuit romanii in minivacanta de Paste si 1 Mai (VIDEO)

Peste 12,5 milione de lei - atat au cheltuit romanii in vacanta de Paste si 1 Mai, numai pentru serviciile de cazare si masa! Cei care au ales sa petreaca Sarbatorile dincolo de granite au cheltuit. continuă pe B1

Cat au cheltuit romanii in minivacanta de Pasti si 1 Mai. Zonele rurale, in topul preferintelor

Romanii care au ales sa-si petreaca minivacanta in statiunile din tara au cheltuit mai mult cu 12,7 % fata de perioada similara a anului trecut.

Peste 80 de interventii ale pompierilor in minivacanta de Paste si 1 Mai

In minivacanta de Paste si 1 Mai - Ziua Internationala a Muncii, la nivelul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Drobeta al judetului Mehedinti au fost inregistrate 88 de solicitari in situatii de urgenta, majoritatea dintre acestea fiind destinate acordarii asistentei medicale de urgenta. Summary.

Zeci de amenzi aplicate de jandarmi in minivacanta de Paste si 1 Mai pentru amenintari cu acte de violenta si implicarea in scandaluri

200 de jandarmi din Galati au fost angrenati in misiuni pentru asigurarea si mentinerea ordinii publice in perioada 26 aprilie2 mai 2019, cuantumul amenzilor aplicate pentru abaterile constatate depasind 16. 000 de lei.

DUPA BREXIT: Peste 600.000 de cetateni UE, romanii fiind cei mai numerosi, au aplicat pentru a ramane in Marea Britanie

Peste 600. 000 de cetateni UE au aplicat deja pentru a ramane in Marea Britanie dupa Brexit, conform cifrelor Ministerului de Interne. Dintre acestia, cei mai multi sunt romani - 37. 742, scrie The Guardian.

1 Mai muncitoresc. Ce faceau romanii de 1 Mai in Epoca de Aur

E 1 Mai. Iti mai aduci aminte de 1 Mai muncitoresc, din Epoca de Aur? Defilari propagandistice, cantece patriotice, urale, pancarte cu mesaje patriotice, parade ale pionierilor si ai soimilor patriei! Muncitori,.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )