Libnet.ro
UNICEF

01:05

Scaderea TVA, evocata de Ponta in apararea sa fata de acuzatiile DNA, intr-o scrisoare catre ambasadele UE si SUA

Adevărul Adevărul,
Scaderea TVA, evocata de Ponta in apararea sa fata de acuzatiile DNA, intr-o scrisoare catre ambasadele UE si SUA

Premierul Victor Ponta a transmis o scrisoare catre toate ambasadele statelor membre UE si a Ambasadei SUA, in care afirma ca nu exista nicio proba impotriva sa in dosarul lui Dan Sova. Totodata, Ponta vorbeste in scrisoare despre concidenta chemarii sale la DNA in aceeasi zi cu depunerea motiunii de cenzura a PNL. continuă pe Adevărul

Propunem scaderea TVA la 9% pentru distribuitorii de servicii TV si constituirea unui fond audiovizual

Ministrul pentru Societatea Informationala, Sorin Grindeanu, a declarat joi ca a trimis catre CNA o propunere legislativa privind scaderea TVA-ului la 9% pentru distribuitorii de programe TV si constituirea unui fond la care acestia sa cotizeze cu 5% din veniturile anuale pentru incurajarea programelor educative, informative si culturale.

TVA 9%. Ponta incurca TVA cu DNA: Vom analiza impactul taierii TVA la finele lunii, atunci sunt declaratiile de DNA

O prima analiza a reducerii TVA la alimente va fi efectuata la sfarsitul acestei luni, declaratiile de TVA fiind depuse la 25 iunie, a declarat premierul Victor Ponta, care a gresit initial spunand declaratiile de DNA, dupa care s-a corectat, razand. TVA 9% la alimente ar trebui sa duca la ieftinirea mancarii cu 12%.

DOCUMENT Proiect de Ordonanta de Urgenta, avizat de CNA: Scaderea TVA la 9% pentru distribuitorii de servicii TV si constituirea unui fond la care acestia sa cotizeze cu 5% din veniturile anuale

Membrii Consiliului National al Audiovizualului au avizat favorabil, joi, cu unanimitate de voturi un proiect de Ordonanta de Urgenta care vizeaza reducerea la 9% a TVA-ului pentru activitatile de retransmisie de programe de televiziune si constituirea unui Fond audiovizual din colectarea unui procent de 5% din totalul veniturilor realizate de distribuitorii de servicii care retransmit programe de televiziune prin retele de comunicatii electronice. Initial, proiectul a fost respins de CNA, cu 5 voturi pentru si 3 contra, insa dupa ce Ministrul pentru Societatea Informationala, Sorin Grindeanu, a venit si a sustinut acest proiect in fata membrilor CNA, a fost aprobat in unanimitate de catre acestia, a precizat pentru HotNews. ro Valentin Jucan, membru CNA si initiator al proiectului de creare a Fondului audiovizual. Vezi in articol continutul integral al proiectului de Ordonanta de Urgenta si ce furnizori de servicii TV sunt vizati de initiativa legislativa in opinia membrului CNA, Valentin Jucan.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )